BouwBrancheBrede (BBB) Masterclass 2023

Ga met 4 modules stevig aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling, ambities en je eigen praktijk.

Afbeelding BouwBrancheBrede (BBB) Masterclass 2023

Ben jij een jonge ambitieuze manager en wil je je voorbereiden op de eindverantwoordelijkheid? Wil je samen met gelijkgezinde professionals uit de hele sector je eigen toekomst vormgeven? Dan is de BouwBrancheBrede Masterclass iets voor jou!

Kies je startmoment

Hier vind je een overzicht met alle beschikbare trainingsdata. Kies de startdatum en locatie die bij je past en meld je direct aan. Is de training vol? Neem dan contact met ons op, we kijken graag mee naar andere mogelijkheden.

Er zijn op dit moment geen trainingen gepland. Op de hoogte blijven van nieuwe trainingsdata? Meld je dan aan voor de Academy Alert!

Aanmelden Academy Alert

De BouwBrancheBrede Masterclass is een programma voor mensen uit alle geledingen van bouw en vastgoed die zich willen voorbereiden op eindverantwoordelijkheid. Het is een programma van acht maanden. Met vier stevige modules, intervisies, bedrijfsbezoeken en meer. De rode draad? Jouw eigen praktijk, jouw persoonlijke ontwikkeling, jouw ambities in de keten. De groep bestaat uit maximaal zestien personen. Je beleeft een achtbaanrit als nooit te voren.

Wat leer je?

 • Inzicht in persoonlijke kwaliteiten.
 • Vermenigvuldiging van bestaande kennis.
 • Bewustzijn van persoonlijke valkuilen.
 • Effectiever kunnen sturen op kansen in de markt. Nog beter aansturen van medewerkers.
 • Meer vermogen te anticiperen op externe omstandigheden.

Voor wie?

De BouwBrancheBrede Masterclass is bedoeld voor jonge experts, managers en ondernemers, werkzaam in bouw en vastgoed. Mensen die zich willen prepareren op eindverantwoordelijkheid voor een unit, bureau of bedrijf. Mensen met minimaal HBO werk- en denkniveau. In de leeftijd tot 45 jaar. Mannen en vrouwen, die willen werken aan hun eigen ontwikkeling. Om daarmee hun toekomst en die van hun bedrijf nader vorm te geven

Programma

In vier tweedaagse modules krijg je een soepele integratie van theorie en praktijk. Daarnaast doe je ter verdieping intervisies en kijk je tijdens bedrijfsbezoeken bij elkaar in de keuken. De thema’s van de vier modules zijn zelfleiderschap, integraal ketenbeheer, de toekomst van de bouw en innovatie van eigen business modellen.

Wanneer vindt de Masterclass plaats?

De BBB Masterclass (editie 22) bestaat uit vier modules:

 • 29 & 30 september 2023 - Module 1: Zelfleiderschap 
 • 15 & 16 december 2023 - Module 2: Samenwerking
 • 9 & 10 februari 2024 - Module 3: De toekomst van de bouw
 • 12 & 13 april 2024 - Module 4: De eigen toekomst

Prijzen

 • Leden: € 5.950,- (excl. btw)
 • Niet-leden: € 7.950,- (excl. btw)

Wat levert de BBB op?

Enorm veel! Een mentale achtbaanrit die zijn weerga niet kent. De BBB Masterclass is een branchebreed netwerk gelijkgestemden en sparring partners. De toekomst maken, deels onafhankelijk van de markt. Nieuwe kennis, kunde en vaardigheden. Op het gebied van management, commercie, strategie, ketenbeheer en innovatie. Kortom: een versnelling van je ervaring.

Divers, lekker afwisselend en veel ‘out of the box’

Ik stond bekend als high potential en kreeg steeds meer verantwoordelijkheid. Dan wil je senioriteit behalen. Een versnelling. Dat bood de Masterclass. En hoe. Ik heb er echt alle superlatieven al voor gebruikt. Het was meer dan goed. Geweldig. De Masterclass sluit perfect aan op de markt waarin wij actief zijn maar is niet zo conservatief als de bouw vaak nog is. Het programma was zeer divers, lekker afwisselend en veel ‘out of the box’. En tegelijk heel praktisch en goed toepasbaar.

Ronald Kort
Bouwonderneming Stout

Vragen? Stel ze gerust.

Heb je een vraag of wil je meer weten over onze trainingen? Neem dan contact met ons op.

Esther Zeemeijer

Opleidingscoördinator