Leergang Bedrijfsleiding

Klaar om jouw operationele management skills naar een volgend niveau tillen? Dan is dit de training voor jou!

Afbeelding Leergang Bedrijfsleiding

Wil je als manager je operationele vaardigheden naar het volgend niveau tillen? Kies dan voor deze praktische leergang!

Met de Leergang Bedrijfsleiding groei je vanuit je specialistische rol naar een bredere, integrale manager. Het gaat in deze leergang vooral om het ontwikkelen van kennis en vaardigheden die helpen om het functioneren van een bedrijf te begrijpen. Daarmee krijg je ook begrip voor het functioneren van het bedrijf in de markt. De leergang ontwikkelt met name je bedrijfskundige kennis en vaardigheden, maar verbetert ook jouw persoonlijke effectiviteit om zo sturing te kunnen geven aan een organisatie. Je leert om verschillende disciplines aan te sturen op het gewenste abstractieniveau, met inachtneming van de complexiteit van de bedrijfsvoering.

Wat leer je?

 • Verbeteren van je bedrijfskundige kennis en vaardigheden 
 • Denken vanuit de markt en klantwaarde 
 • Doorvoeren van doelgerichte veranderingen in jouw bedrijf 
 • Verhogen van je persoonlijke effectiviteit en het belang van leidinggeven
 • Effectief omgaan met externe samenwerkingspartners

Voor wie? 

Je bent een startende of aankomende manager die, komend vanuit een meer specialistische functie, zich graag wil verbreden en inzicht wil krijgen in alle onderdelen van bedrijfsvoering.

Programma 

De leergang bestaat uit een kick-off en vijf blokken van twee aaneengesloten dagen met overnachting, verdeeld over een periode van zeven maanden. Doelstelling van de leergang is het algemeen bedrijfskundig inzicht in samenhang met omgevingsfactoren te vergroten en je in staat te stellen dit te combineren met effectief management.

De leergang kent de volgende onderwerpen:

 • Ondernemingsplan
 • Financieel management 
 • Personeelsmanagement
 • Verandermanagement
 • Commercie en marketing 
 • Persoonlijke effectiviteit en leidinggeven 

In deze opleiding werk je aan een praktijkopdracht over een onderwerp in jouw eigen werkomgeving, dit verbindt de verschillende lessen van de opleiding.

Kosten

De Leergang Bedrijfsleiding kost € 7.950 excl. BTW per deelnemer. Voor leden van Bouwend Nederland en Techniek Nederland bedraagt de prijs €6.950 excl. BTW. Het bedrag is inclusief vijf overnachtingen, ontbijt, lunch en diner. De leergang vormt één geheel, er kan niet op afzonderlijke onderdelen worden ingeschreven.

Aanmelden & intakegesprek

De Leergang Bedrijfsleiding wordt georganiseerd in samenwerking met BOB opleidingen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Fatima Aitbenali via aitbenali@bob-kob.nl of telefonisch via 079 325 24 71. 

Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via bovenstaande contactpersoon bij BOB opleidingen of via de Bouwend Nederland Academy. Na aanmelding wordt een intakegesprek gehouden.

Meer weten?

Heb je vragen over deze training? Of wil je meer weten over de voorwaarden van een incompanytraining? Bel naar Sabette van der Klooster, Coördinator Academy via 06 83 52 32 31 of mail naar academy@bouwendnederland.nl.

Vraag nu informatie op