De Wet Arbeid Vreemdelingen, WAV, regelt de voorwaarden, waaronder de werkgever buitenlandse werknemers buiten de EU kan inzetten en de rechten van de buitenlandse werknemer die in Nederland werkzaam is. Werk jij regelmatig met buitenlandse werknemers? Volg deze e-learning waar en wanneer het jou uitkomt.

Wat leer je?

Bouw- & infrabedrijven hebben steeds vaker te maken met de inzet van buitenlandse werknemers in hun keten, ofwel, in termen van de toepasselijke regelgeving: vreemdelingen. De regels die bepalen wanneer een werkgever (in de keten) vreemdelingen kan inzetten en welke documenten vereist zijn om boetes te voorkomen, worden behandeld in deze training.

Voor wie?

  • Je bent (mede)verantwoordelijk voor het werken met ingeleende arbeidskrachten, onderaannemers en ZZP’ers;
  • Jouw functie is bijvoorbeeld medewerker die verantwoordelijk is voor de contractvormingen met onderaannemers en uitleners, administratief medewerker of uitvoerder/projectleider die werkt op de bouwlocaties en te maken heeft met controle van (buitenlandse) arbeidskrachten.

Programma

Het programma bestaat uit twee video’s waarin de wet arbeid vreemdelingen wordt uitgelegd. Na elke video worden meerkeuze vragen gesteld om te toetsen of je de materie goed snapt. Tevens is van elke video een samenvatting in pdf gemaakt, die door de deelnemer te downloaden is als naslagwerk.

Prijzen

Deze e-learning kost:

  • Leden: € 99,00 (excl. btw)
  • Niet-leden: € 149,00 (excl.btw)

 

Meer weten?

Heb je vragen over deze training? Of wil je meer weten over de voorwaarden van een incompanytraining? Bel naar Sabette van der Klooster, Coördinator Academy via 06 83 52 32 31 of mail naar academy@bouwendnederland.nl.

Vraag nu informatie op