TEDxAmsterdam-oprichter Jim Stolze op Future Builders Day

dinsdag 30 maart 2021

Arjan Walinga

accountmanager bouw klein/beleidsadviseur ketensamenwerking
Afbeelding TEDxAmsterdam-oprichter Jim Stolze op Future Builders Day

De oprichter van TEDxAmsterdam, Jim Stolze, zal op Future Builders Day op 15 april zijn visie op een toekomst met artificial intelligence geven. Dat wil je niet missen, dus meld je snel aan.

Op 15 april organiseren we de eerste Future Builders Day. Het wordt een spetterend online evenement over digitalisering, circulariteit en technologische innovaties vanuit zes studio's. Op deze dag komen praktijk en onderwijs samen. In kennissessies door koplopers in de branche over bijvoorbeeld BIM, digitalisering, innovatie en duurzaamheid, tijdens het speeddaten en chatten op het digitale netwerkplein en via presentaties van de deelnemers van de Future Builders Challenge.

Mooie line-up

Keynotesprekers zijn technologietrendwatcher, ondernemer en professor Deborah Nas, Arjen Adriaanse van de Universiteit Twente over Digital & Predictive Twins en TEDxAmsterdam-oprichter Jim Stolze. Stolze is schrijver, tech-ondernemer en bekend als innovatiedeskundige door zijn werk voor RTLZ en Singularity University. Met zijn bedrijf Aigency levert hij zelflerende systemen aan onder meer Heineken, Talpa en het Ministerie van VWS. Zijn boek 'Algoritmisering, wen er maar aan' was in 2019 een van de best verkopende boeken op Managementboek.nl. Daarnaast is hij de initiatiefnemer van de Nationale AI-Cursus, een gratis online lesprogramma voor iedereen die meer wil weten over data, algoritmen en kunstmatige intelligentie. De cursus is een groot succes: meer dan 20.000 volwassenen namen al deel en in september 2019 lanceerde koningin Maxima een versie speciaal voor kinderen.

Kunstmatige intelligentie in de bouw

Op Future Builders Day gaat Jim Stolze in gesprek met Talitha Muusse en geeft zijn visie op een toekomst met Artifical Intelligence. We zitten in een nieuwe fase van digitale transformatie en hoe gaat de bouwsector hier mee om? Data, algoritmen en kunstmatige intelligentie: wat kun je ermee in je dagelijkse werk?

Learn. Experience. Connect: Future Builders Day

De Future Builders Day is op 15 april en duurt van 09.00 tot 16.15 uur. Via deze link kan je je aanmelden.