Webinar Resultaatgericht Samenwerken: variantenstudie in 1 dag

Afbeelding Webinar Resultaatgericht Samenwerken: variantenstudie in 1 dag
donderdag 25 januari 2024

De variantenstudie helpt corporaties en jou als bouwpartner om samen in korte tijd verschillende varianten in kaart te brengen, en tot een optimale keuze te komen. Van onderhoud, renovatie en verduurzaming tot herontwikkeling of verkoop. Op basis daarvan kan de corporatie een onderbouwd initiatiefbesluit nemen.

Vaak duurt het lang voor er een besluit wordt genomen. Dit terwijl de opgave van het maatschappelijk vastgoed groot en complex is. Samenwerking en kennisdeling is essentieel bij het aanpakken van deze uitdaging. Daarom is het noodzakelijk het hele proces te verbeteren, zodat het tempo omhoog gaat en je toch de juiste keuzes kunt maken.

Dit kan met de methode Variantenstudie in 1 dag. De Stichting Resultaatgericht Samenwerken (RGS) legt de methode uit in een publicatie en verzorgt hierover een webinar op 7 maart, van 15.00 – 16.15 uur.

Programma webinar

Egbert Kunst (Cazas Wonen) legt uit hoe de variantenstudie in 1 dag werkt en waarom deze zo essentieel is. Erik van Assen (Aedes) licht toe wat de publicatie inhoudt en waar je deze kunt vinden. Daarna vertelt Ricardo Romers (Smits Vastgoedzorg) samen met Krijn Smallenburg van Woonpartners hoe zij dit in de praktijk toepassen. Tot slot spreken Egbert Kunst (Cazas Wonen) en Mark Sprenkels (Breman installaties) over hun samenwerking op het gebied van de variantenstudie

Wil je weten hoe je de variantenstudie in 1 dag kunt doen? Meld je dan nu aan voor het webinar!

Joppe Duindam manager brancheontwikkeling & verenigingszaken