Afbeelding #Bouwvrouwen opgelet!

#Bouwvrouwen opgelet!

Bouwvrouwen, de campagne

Met de mini-campagne #bouwvrouwen bracht Bouwend Nederland in de aanloop naar Internationale Vrouwendag op 8 maart 2021 diversiteit in gender in de bouw en infra extra onder de aandacht. We gaven daarmee bovendien het imago van de bouw en infra een boost onder vrouwelijk Nederland. De campagne werd ingestoken vanuit trots op de sector. Vanuit de hoop dat meer vrouwen een carrière in de bouw als interessant gaan zien. De bouw heeft namelijk mensen nodig, altijd en veel ook.

   
     

#Bouwvrouwen van Nederland, laat je zien!

We roepen alle trotse bouwvrouwen van Nederland op om een (actie)foto van zichzelf te posten op Instagram, Facebook of LinkedIn met de #bouwvrouwen. Extra aandacht aan de bouwvrouwen van Nederland geven we op 8 maart, internationale dag van de vrouw. Op die dag zijn alle in de voorgaande week geposte foto’s te zien via de socials van Bouwend Nederland (Twitter en LinkedIn) en de Bouw maakt het (Instagram en Facebook).

Inspiratie nodig?

#Bouwvrouwen in beeld
  

     

     

   
  

     

     

Meer bouwvrouwen

Natuurlijk is het mooi dat we #bouwvrouwen in beeld brengen op de internationale dag van de vrouw. Maar er gebeurt meer!

Bouwvrouw van het Jaar

Ook dit jaar zoekt Cobouw de Bouwvrouw van het Jaar. Ben jij of ken jij een bouwvrouw die het verschil in de sector maakt? Aanmelden kan tot 31 mei.

Meer over de verkiezing

Girls Day

Tijdens Girls’ Day op 15 april openen door heel Nederland bèta-, technische, IT-bedrijven én technische of IT-afdelingen van bedrijven hun deuren voor meisjes van 10 tot 15 jaar. Ook jouw bijdrage leveren als bedrijf?

Kijk hier hoe dat werkt