Afbeelding #Bouwvrouwen opgelet!

#Bouwvrouwen opgelet!

Bouwvrouwen, de campagne

Met de mini-campagne #bouwvrouwen bracht Bouwend Nederland in de aanloop naar Internationale Vrouwendag op 8 maart 2022 diversiteit in gender in de bouw en infra extra onder de aandacht. We gaven daarmee bovendien het imago van de bouw en infra een boost onder vrouwelijk Nederland. De campagne werd, net als in 2021, ingestoken vanuit trots op de sector. Vanuit de hoop dat meer vrouwen een carrière in de bouw als interessant gaan zien. De bouw heeft namelijk mensen nodig, altijd en veel ook.

Bouwvrouwen van Nederland, laat je zien!

We roepen alle trotse bouwvrouwen van Nederland op om een (actie)foto van zichzelf te posten op Instagram, Facebook of LinkedIn met de #bouwvrouwen. Extra aandacht aan de bouwvrouwen van Nederland geven we ieder jaar op 8 maart, internationale dag van de vrouw. Op die dag zijn alle in de voorgaande week geposte foto’s (via openbare profielen) te zien via de socials van Bouwend Nederland (Twitter en LinkedIn) en de Bouw maakt het (Instagram en Facebook).

Volg #bouwvrouwen op onze socials

Maak kennis met onze bouwvrouwen

Onze bouwvrouwen in beeld

 

Er gebeurt meer!

Bouwvrouw van het Jaar

Ook dit jaar zoekt Cobouw de Bouwvrouw van het Jaar. Binnenkort start de aanmelding voor 2022, houd Bouwvrouwen.nl in de gaten voor meer informatie. (Foto: Sjef Prins – APA Foto)

Meer over de verkiezing

Girls Day

Tijdens Girls’ Day op 7 april openen door heel Nederland bèta-, technische, IT-bedrijven én technische of IT-afdelingen van bedrijven hun deuren voor meisjes van 10 tot 15 jaar. Ook jouw bijdrage leveren als bedrijf?

Kijk hier hoe dat werkt