Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Bouwvrouwen
  3. Janine trotman

Janine Trotman

Janine Trotman is één van de bouwvrouwen uit de #bouwvrouwen campagne van Bouwend Nederland.

Al bijna negentien jaar werkt Janine Trotman bij Sagro. Ze is begonnen in een hele andere functie dan ze nu bekleed en startte bij het Zeeuwse bouwbedrijf in 2005 op de afdeling personeelszaken en administratie. Inmiddels is ze commercieel manager.

"Ik heb vooral op de werkvloer veel mogen leren en heb op deze manier een groei door de organisatie gemaakt. Na een aantal jaar heb ik de stap van personeelszaken naar commercie gezet en van hieruit betrokken geraakt bij de uitvoering van de werken." Wat ze het leukst vindt? De afwisseling in haar werk. Ze heeft te maken met klantafspraken, tendertrajecten en EMVI-plannen. "Ik borg de EMVI-beloften in de uitvoering. Hierbij met name gericht op circulariteit, het demonteren van de herbruikbare materialen en de afzet hiervan. In de infra is dit vaker gericht op omgevingsmanagement. Hiervoor ben ik op de projectlocaties te vinden.

Wat raadt zij andere bouwvrouwen aan? "Er is er maar één zoals jij. Blijf jezelf, geloof in jezelf en benut de kansen die op je pad komen!"

 

Terug naar de Bouwvrouwen pagina