Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Lidmaatschap
  3. Financiele ledenvoordelen
  4. Ict en facilitair

ICT en facilitair

Hieronder vind je een overzicht van onze ledenvoordelen in de categorie ICT en facilitair. We bieden een ruim aanbod aan voordelen: van telefonie tot koffieautomaten.

Ledenvoordelen: ict en facilitair

Energiecontracten op maat met scherpe tarieven en extra collectief voordeel
Atlas Power & Gas B.V.

De energiemarkt is continue in beweging en wordt door vele factoren beïnvloed. Wij houden dit voor leden van Bouwend Nederland in de gaten en kunnen een scherp energiecontract afsluiten. Van dynamisch tot vier jaar vaste tarieven: alles is mogelijk.

Mobiel Mobiele telefonie, altijd én overal bereikbaar
Bouwend Nederland Telefonie - Mobiel

Al 25 jaar lang is Bouwend Nederland Telefonie dé partner voor ondernemers die streven naar moeiteloze en voordelige zakelijke telefonie. Met ons geniet je van mobiele telefonie via de betrouwbare netwerken van KPN of Odido, maar dan met een extra dosis korting.

Zakelijke VoIP Telefonie: dé meest betrouwbare vaste telefonie oplossing!
Bouwend Nederland Telefonie - VoIP

Al 25 jaar lang is Bouwend Nederland Telefonie jouw betrouwbare partner in zakelijke telefonie. En met onze VoIP-dienst zet je een grote stap naar moderniteit, kostenbesparing en ongekende functionaliteiten.

Geoptimaliseerde technologie voor een efficiënt Klic-proces
GOconnectIT

Ben je een grondroerder die machinaal graaft? Dan is het verplicht om digitaal toegang te hebben tot Klic-meldingen en de richtlijnen voor veilig graven op te volgen. Met de gebruiksvriendelijke Klic-oplossingen van GOconnectIT heb je alle benodigde tools tot je beschikking om Klic-meldingen aan te vragen en graafschade te voorkomen. De Klic Altijd & Overal Service vormt de basis voor een gestroomlijnd proces op kantoor en maakt eenvoudige raadpleging van Klic-meldingen in het veld mogelijk.

Oplossingen voor al jouw werkplekbehoeften
Lyreco - Werkplekbenodigdheden

Al sinds 1926 groeit Lyreco voortdurend mee met de evoluties op de werkplek. Centraal hierbij staan een optimale klantenervaring, een efficiënt logistiek netwerk en het bieden van duurzame oplossingen die aan jouw behoeften voldoen. Lyreco helpt je om efficiënt en duurzaam te werken door de juiste producten en diensten te leveren. 

De koffie- en theeoplossing waar jouw organisatie echt warm van wordt
Lyreco Coffee Solutions

Koffie en thee, daar begint de werkdag mee. Kwalitatief goede koffie en thee is hiervoor van cruciaal belang! Het doet de productiviteit stijgen, straalt professionaliteit uit en zorgt voor tevredenheid en interactie.

De beste koffie voor de beste prijs
Selecta

Ben je op zoek naar optimale koffievoorzieningen voor je bedrijf met de beste prijs? Selecta adviseert je graag bij het vinden van de juiste koffievoorziening en het creëren van de ideale koffiebeleving bij jou op locatie.

Het handmatig verwerken van facturen is verleden tijd met de e-facturatie services van Unifiedpost.
Unifiedpost

Door middel van e-facturatie kunnen gegevens makkelijk vanuit het ene automatisch in het andere systeem worden verwerkt. Het platform en de netwerkkoppelingen van Unifiedpost vormen de optimale oplossing voor een moderne en efficiënte administratie voor de hele bouw- en technieksector. Zowel voor het ontvangen als het verzenden van facturen.