Logo Bouwend Nederland
 1. Home
 2. Lidmaatschap
 3. Financiele ledenvoordelen
 4. Personeel en organisatie
 5. Arboduo

ArboDuo

Preventie, verzuim en re-integratie

 • Met kennis van de bouwbranche
 • Persoonlijk of digitaal contact
 • Praktische hulp

Als ondernemer in de bouw en infra wil je één ding: ondernemen. Doen waar je goed in bent. Ben je tegelijkertijd werkgever, dan wil je ook zorgen dat jouw medewerkers veilig, gezond en met plezier aan het werk zijn en blijven. 

 

Bij wie kun je dan terecht voor hulp en advies? Bij iemand die snapt hoe het werkt in de bouwbranche en die weet wat er in jouw omgeving speelt. Iemand die jouw taal spreekt, je altijd kunt bellen voor een persoonlijke afspraak maar die je net zo makkelijk via de digitale wegen  bereikt. Maar vooral: iemand die preventief arbozaken voor je regelt en je helpt. Sommige zaken lijken klein maar kunnen een grote impact hebben. Zaken die je bedrijf gezond houden. Onder andere door de mensen in je bedrijf gezond te houden.

 

ArboDuo is al jarenlang partner van Bouwend Nederland en helpt bouw- en infrabedrijven met alle (preventieve) arbozaken. Zo kun jij blijven doen waar je goed in bent: (ver)bouwen, aanleggen en ondernemen. Dagelijks staat ArboDuo voor 6.500 (gelieerde) bouw- en infrabedrijven en 53.500 werknemers in deze sector klaar.

Wie is ArboDuo?

ArboDuo is de branchespecialist en samenwerkingspartner van branche-organisaties in de bouw en transport. Daarnaast is ArboDuo al jaren samenwerkingspartner van een aantal verzuimverzekeraars. Onze kennis en expertise zijn gebundeld in specifieke oplossingen voor de betreffende branche of verzekeraar, gericht op preventie, vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en verzuim (voorkomen en beperken). 

De voordelen op een rij

 • Totaalpakket (20% korting): Arbopakket Bouwend Nederland.
 • Activiteitenpakket (18% korting): Activiteitenpakket Bouwend Nederland.
 • 5% korting op overige verzuimpakketten.
 • 5% korting op re-integratieactiviteiten en RI&E.
 • 5% korting op consultancy uren.
 • Vergoeding Casemanagement in combinatie met  een verzuimverzekering van De Goudse.
 • 10% korting op het Arbeidsdeskundig onderzoek.

Goed om te weten

 • Gratis: De ArboPlichtCheck, waarmee je snel weet of je jouw arbozaken goed op orde hebt.
 • Uitvoering van het pakket Preventiezorg van Volandis.

 

De verantwoordelijkheid voor advies en toelichtingen op verzekeringen ligt niet bij Bouwend Nederland. Bouwend Nederland bemiddelt niet en adviseert evenmin inzake verzekeringen. Uitsluitend de polisvoorwaarden bepalen de reikwijdte van de dekking zodat aan deze beknopte uitleg geen rechten kunnen worden ontleend. Bouwend Nederland verzekeringen worden kritisch beoordeeld door een onafhankelijke verzekeringscommissie. Deze commissie bestaat uit insurance-managers van grote bouwconcerns en ondernemers uit de secties binnen Bouwend Nederland. Daarmee wordt gespecialiseerde kennis gebundeld met praktisch ondernemerschap.

Heb je vragen? Stel ze gerust.

Wil je meer weten over dit ledenvoordeel en de mogelijkheden die ArboDuo je kan bieden? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop of bel direct naar 079-3252166.

Handige downloads