Logo Bouwend Nederland
 1. Home
 2. Lidmaatschap
 3. Financiele ledenvoordelen
 4. Verzekeringen
 5. Verzuimverzekering de goudse

Verzuimverzekering De Goudse

Loondoorbetaling bij ziekte verzekerd

 • (Verhaals)rechtsbijstand kosteloos meeverzekerd.
 • Tot 10% pakketkorting als je meerdere verzekeringen afsluit
 • Werkgeverslasten mee te verzekeren tot 43% van het SV-loon

Ziekteverzuim van zieke medewerkers kan je veel geld en tijd kosten. Er gelden vele wettelijke verplichtingen waar je als bedrijf aan moet voldoen. Maar hoe kun je dit het beste aanpakken? Door een verzuimverzekering af te sluiten bij De Goudse!

 

Met de verzuimpolis van De Goudse krijg je een uitkering voor het loon dat je aan een zieke werknemer moet doorbetalen. Als je de verzekering combineert met arbodienstverlening van ArboDuo (via De Goudse) krijg je bovendien hulp en gegarandeerde budgetten om ziekteverzuim binnen jouw bedrijf te voorkomen of te beperken. En je kunt gebruikmaken van rechtsbijstand bij juridische geschillen in verband met ziekteverzuim en re-integratie.

De voordelen op een rij

 • Gunstige tarieven.
 • Tot 10% pakketkorting als je beide verzekeringen afsluit en combineert met de Verzuimverzekering en/of andere verzekeringen, zoals de Ongevallenverzekering Collectief of een Collectieve WIA-verzekering.
 • (Verhaals)rechtsbijstand kosteloos meeverzekerd.
 • Korting op het arbotarief, je betaalt € 103 per werknemer per jaar (tarief 2024).
 • Samenwerking met Bouwend Nederland Preventie- en Verzuimloket van ArboDuo.
 • Budgetten voor preventie (€ 1.250 per dreigend zieke werknemer) en re-integratie (€ 4.000 per zieke werknemer). Dit is in combinatie met inzet van Social Support en STEP vanuit Bouwend Nederland.
 • Combineer je de Verzuimverzekering plus arbodienstverlening van ArboDuo via De Goudse met een WGA-eigenrisicoverzekering en/of WIA-aanvullingsverzekering? Dan krijg je een re-integratie budget van € 8.000 per zieke medewerker.

Goed om te weten

 • Bij aanvang wordt de premie bepaald op basis van de personeelsomvang, de leeftijden en het gemiddelde verzuim van de voorafgaande drie jaar.
 • Bij de Verzuimverzekering Eigen Risico in Dagen heb je de keuze uit een eigenrisicoperiode van 10, 20, 30, 65 of 130 werkdagen.
 • Je kunt bij minimaal 25 werknemers ook kiezen voor de Verzuimverzekering Eigen Risico in Geld.
 • Werkgeverslasten mee te verzekeren tot 43% van het sv-loon.

 

De verantwoordelijkheid voor advies en toelichtingen op verzekeringen ligt niet bij Bouwend Nederland. Bouwend Nederland bemiddelt niet en adviseert evenmin inzake verzekeringen. Uitsluitend de polisvoorwaarden bepalen de reikwijdte van de dekking zodat aan deze beknopte uitleg geen rechten kunnen worden ontleend. Bouwend Nederland verzekeringen worden kritisch beoordeeld door een onafhankelijke verzekeringscommissie. Deze commissie bestaat uit insurance-managers van grote bouwconcerns en ondernemers vanuit de secties binnen Bouwend Nederland. Daarmee wordt gespecialiseerde kennis gebundeld met praktisch ondernemerschap.

Geschikt voor jouw bedrijf?

Is deze verzekering iets voor jouw bedrijf? Onze collega's staan voor je klaar met vrijblijvend advies. Of helpen je direct met het afsluiten van de geschikte verzekering voor jou.

Gerelateerd nieuws

Vrijdag 5 juli 2024
Spoedeisende hulp in het buitenland

Ga goed voorbereid op vakantie naar het buitenland

Vrijdag 5 juli 2024
Innovatieve oplossingen kunnen de bewaking van bouwplaatsen in de zomer echt verbeteren.

De toekomst van bouwplaatsbeveiliging in de zomer

Vrijdag 5 juli 2024
Verdacht plekje op je huid?

Check deze makkelijk en snel met de SkinVision-app via Zilveren Kruis