Logo Bouwend Nederland

Bouwhekdoekactie

Vrijdag 29 oktober 2021

Het bouwhekdoek van TBPBouw waarmee zij jongeren willen overtuigen om in de bouw te komen werken, ging de afgelopen weken viraal op sociale media. Zij zijn erg trots op het succes en willen dit graag delen. Dat geldt ook voor Ooms Bouw, die twee varianten op het doek maakte. Om niet alleen de doeners, maar ook de denkers aan te spreken, voegden wij er nog een ontwerp aan toe. Het ontwerp van alle varianten is door jouw reclamebureau te downloaden of bij Koelewijn Reclame te bestellen met korting.

Voeg jouw logo toe

Mooi meegenomen: het doek is zo ontworpen dat het logo van jouw bedrijf of opleidingsinstituut er ook op past. De bestanden zijn kosteloos te downloaden via onze site. Koelewijn Reclame in Wormerveer geeft een mooie korting op het opmaken met eigen logo printen.

Ik wil dit doek!

Downloadlink voor zowel de kleur- als zwartwitversie van alle varianten

Je kunt het bouwhekdoek door jouw vaste leverancier laten printen. Koelewijn Reclame in Wormerveer heeft het doek voor TBPBouw geprint en kan dat ook voor jou, met korting doen. Leden van Bouwend Nederland betalen in plaats van 129 euro per bouwhekdoek € 97,50 per stuk. De korting loop op naarmate er meer bouwhekdoeken worden besteld. Neem contact op met Koelewijn voor meer informatie. Je kan hen bellen op 075-6224373 of mailen via dit e-mailadres.

Let op: het bestellen van bouwhekdoeken gaat dus direct via Koelewijn of jouw eigen leverancier. Zij kunnen het bestand via deze pagina downloaden

Deel je foto

Tip: heb je het bouwhekdoek opgehangen? Deel dan even een foto op sociale media met #debouwmaakthet en #jijgaathetmaken. Dan kunnen we de boodschap ook via de socials blijven verspreiden.

Gerelateerd nieuws

Donderdag 16 mei 2024
Hoofdlijnenakkoord: Mooie ambities, maar het komt aan op goede uitvoering

Bouwend Nederland is positief dat er na zes maanden formeren een hoofdlijnenakkoord ligt. Het akkoord van de vier partijen adresseert nagenoeg alle grote maatschappelijke uitdagingen waarvoor de bouw- en infrasector de oplossingen bouwt, zoals bereikbaarheid, woningbouw en de energietransitie. Het komt nu aan op executiekracht en uitvoeringszekerheid. We hopen dat in de verdere uitwerking duidelijke maatregelen worden genomen om de doelstellingen en ambities ook echt voor elkaar te kunnen krijgen.

Vrijdag 26 april 2024
'Geef voldoende prioriteit aan mobiliteit'

Het aankomende kabinet staat voor grote opgaven, zoals de woningbouwopgave, verduurzaming en leefbaarheid. Mobiliteit vormt een essentiële pijler voor al deze maatschappelijke opgaven en is de levensader van onze samenleving. De Mobiliteitsalliantie (waar wij deel van uitmaken), de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) en het Interprovinciaal Overleg (IPO) benadrukken in de Telegraaf het belang van mobiliteit en pleiten voor een hoge plek op de politieke agenda. Om Nederland leefbaar, bereikbaar en betaalbaar te houden, is structureel investeren in mobiliteit namelijk van groot belang.

Vrijdag 26 april 2024
Vertragingen en verstoringen in de bouw: hoe ga je ermee om?

Hoe je ook je best doet, tegenvallers bij de uitvoering van een werk lijken maar moeilijk te voorkomen. Wie kent niet de berichten over het uitlopen van bouwwerken, waardoor die soms jaren later dan gepland worden opgeleverd met alle gevolgen van dien. Het is daarom van groot belang te weten hoe je in dergelijke situaties als opdrachtgever en opdrachtnemer gezamenlijk kunt optrekken om toch tot een succesvolle afronding van het werk te komen. Daarover heeft het Instituut voor Bouwrecht (IBR) een leidraad gepubliceerd.