Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Bouwhekdoekactie

Bouwhekdoekactie

Vrijdag 29 oktober 2021

Het bouwhekdoek van TBPBouw waarmee zij jongeren willen overtuigen om in de bouw te komen werken, ging de afgelopen weken viraal op sociale media. Zij zijn erg trots op het succes en willen dit graag delen. Dat geldt ook voor Ooms Bouw, die twee varianten op het doek maakte. Om niet alleen de doeners, maar ook de denkers aan te spreken, voegden wij er nog een ontwerp aan toe. Het ontwerp van alle varianten is door jouw reclamebureau te downloaden of bij Koelewijn Reclame te bestellen met korting.

Voeg jouw logo toe

Mooi meegenomen: het doek is zo ontworpen dat het logo van jouw bedrijf of opleidingsinstituut er ook op past. De bestanden zijn kosteloos te downloaden via onze site. Koelewijn Reclame in Wormerveer geeft een mooie korting op het opmaken met eigen logo printen.

Ik wil dit doek!

Downloadlink voor zowel de kleur- als zwartwitversie van alle varianten

Je kunt het bouwhekdoek door jouw vaste leverancier laten printen. Koelewijn Reclame in Wormerveer heeft het doek voor TBPBouw geprint en kan dat ook voor jou, met korting doen. Leden van Bouwend Nederland betalen in plaats van 129 euro per bouwhekdoek € 97,50 per stuk. De korting loop op naarmate er meer bouwhekdoeken worden besteld. Neem contact op met Koelewijn voor meer informatie. Je kan hen bellen op 075-6224373 of mailen via dit e-mailadres.

Let op: het bestellen van bouwhekdoeken gaat dus direct via Koelewijn of jouw eigen leverancier. Zij kunnen het bestand via deze pagina downloaden

Deel je foto

Tip: heb je het bouwhekdoek opgehangen? Deel dan even een foto op sociale media met #debouwmaakthet en #jijgaathetmaken. Dan kunnen we de boodschap ook via de socials blijven verspreiden.

Gerelateerd nieuws

Dinsdag 16 juli 2024
Lennard Heij nieuwe algemeen directeur Bouwend Nederland

Het Dagelijks Bestuur van Bouwend Nederland stemde vandaag unaniem in met de benoeming van Lennard Heij (1977) tot algemeen directeur. Na een uitgebreid wervingstraject is Lennard geselecteerd om de directie en werkorganisatie te leiden. Juist met zijn bouwachtergrond kan hij het belang van de lidbedrijven in het oog houden en de bouw- en infrasector verder helpen versterken. Na het vertrek van Fries Heinis vervulde Lennard de rol al op interim basis.

Dinsdag 9 juli 2024
Oproep aan minister: maak schoon en voldoende water tot topprioriteit

AARDige Buren, Aedes, ANWB, Biohuis, Bouwend Nederland, Caring Farmers, Natuurmonumenten, Natuur & Milieu, NEPROM, Vereniging Eigen Huis en Vewin met hun achterban van ruim 6,5 miljoen Nederlanders en 5000 bedrijven en woningcorporaties roepen de nieuwe minister van Infrastructuur & Waterstaat Barry Madlener op om schoon, voldoende en betaalbaar water voor mens en natuur te waarborgen in het nieuwe regeringsprogramma. Dit initiatief komt voort uit de dringende noodzaak om waterkwaliteit en -beschikbaarheid in Nederland te verbeteren in het licht van groeiend watergebruik, toenemende vervuiling en klimaatverandering.

Dinsdag 2 juli 2024
Economische krimp en gemengde vooruitzichten in de bouwketen in voorjaar 2024

Het Economisch Instituut voor de Bouw (EIB) heeft vandaag de Monitor Bouwketen Voorjaar 2024 gepubliceerd, waarin de recente economische ontwikkelingen en de stand van de conjunctuur binnen de bouwketen worden beschreven.