Logo Bouwend Nederland

Consumentenfolder: wat u moet weten over isolerende beglazing

Donderdag 2 november 2023

Isolerende beglazing is tegenwoordig in veel soorten en varianten beschikbaar, met elk hun eigen prestaties en eigenschappen.

Indien je isolerende beglazing wilt aanschaffen of al heeft gekocht, dan is het verstandig de informatie in deze brochure goed door te lezen zodat je optimaal profijt hebt van jouw beglazing. Deze consumentenfolder is helemaal up to date gebracht en er is informatie toegevoegd over vacuümglas.

 

Download hier de consumentenfolder: Wat u moet weten over isolerende beglazing.

 

Wil je de brochure bestellen om mee te geven aan klanten? Neem dan contact op met het secretariaat.

Irene Taal
Secretaresse vakgroep GLAS
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Vrijdag 17 mei 2024
Wat gebeurde er met het ingezamelde glas in 2023?

In 2023 werd er ruim 85.000 ton vlakglasafval door Vlakglas Recycling Nederland ingezameld. Dit vlakglasafval bestaat, naast glas, uit allerlei andere materialen die aan dit glas zijn toegevoegd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan aluminium afstandshouders in isolatieglas of pvb folie in gelaagd glas. In de recycling worden deze materialen zoveel mogelijk apart gehouden, zodat ook deze weer hergebruikt kunnen worden. Helaas vinden we meer dan alleen dit soort aan glas gelinkte materialen: keramisch glas en bouw- en sloopval zijn daarvan enkele voorbeelden.

Dinsdag 14 mei 2024
Vakgroep GLAS stelt glaswand beschikbaar voor evenementen

Hoe val je als glasbedrijf extra op bij jongeren die voor de keuze staan om een vak te kiezen? Niet met een PowerPointpresentatie, maar met iets origineels, actiefs en spannends. We hebben een glaswand die overal kan worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan open dagen van scholen en beurzen. Het is de ultieme test van kracht, uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen. Wie kan het langst blijven hangen en claimt de overwinning?

Maandag 15 april 2024
Glasbedrijven herstellen voor KWF kosteloos vernielde gedenkplaten

Vorig jaar juni trof de boswachter van het Wilhelminabos bij Dronten een ravage aan; 65 van de 67 gedenkplaten waren vernield. Op deze glaspanelen stonden de namen van dierbaren die aan kanker zijn overleden. Eind mei 2024 worden de glazen monumenten kosteloos hersteld door Nissink Business Glass, Steinfort Glas en IJsselglas. We spraken Robert Nissink over deze mooie actie.