Logo Bouwend Nederland

Ermers Grondverzet wordt lid van vakgroep Grondwerk

Dinsdag 10 januari 2023

2023 is voor de vakgroep Grondwerk goed begonnen: Ermers Grondverzet uit Nuland is per 1 januari van dit jaar toegetreden tot de vakgroep Grondwerk.

Ermers Grondverzet is een modern familiebedrijf met een uitgebreid machinepark. De afgelopen 50 jaar zijn er veel veranderingen doorgevoerd. Het bedrijf is in 1968 gestart met één kraan, tegenwoordig kent het bedrijf een flink uitgebreid machinepark met zo'n twintig machines en vakbekwame medewerkers. Overal op het bedrijfsterrein kom je wel een familielid tegen die zijdelings bij het bedrijf is betrokken. Is het niet op het werk dan is het wel op kantoor. Een klein bedrijf met een groot bereik. Hard werken, meegaan met de tijd en bovenal meedenken met de klant.

Familiebedrijf breidt uit

Per 30 juni 2021 is de derde generatie Ermers is toegetreden tot de onderneming Ermers Grondverzet. Rick en Remco Ermers zijn de zonen van Mari en beiden reeds enkele jaren werkzaam binnen Ermers Grondverzet. Met de toetreding van Rick en Remco wordt de ambitie onderstreept om Ermers Grondverzet verder te laten groeien en de dienstverlening verder uit te bouwen. Daarnaast is de continuïteit van het bedrijf met het oog op de toekomst veiliggesteld.

Namens alle leden heet het vakgroepbestuur Ermers Grondverzet van harte welkom: wij rekenen op een langdurige en constructieve samenwerking met de andere vakgroepleden.

Charles Verheyen
Verenigingsmanager
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Woensdag 1 mei 2024
RWU-index 1991 stopt per 1 januari 2025

Voor het verrekenen van prijswijzigingen tijdens de uitvoering van een project is in 1991 de Risicoregeling Woning- en Utiliteitsbouw 1991 (RWU 1991) opgesteld. De Commissie Risicoregeling Woning- en Utiliteitsbouw heeft besloten om per 2025 te stoppen met de RWU-index 1991.

Woensdag 6 maart 2024
Ruimtelijk Voorstel Provincie zet woningbouw in Zuid-Holland verder klem

Het Ruimtelijk Voorstel van de Provincie Zuid-Holland maakt bouwen van betaalbare woningen in Zuid-Holland verder onhaalbaar. Bouwend Nederland vindt het beleid onverstandig en onrealistisch.

Donderdag 29 februari 2024
Partners woningbouw: 'Uitvoering moet beter en sneller'

Nederland kampt met een woningcrisis. Om het enorme woningtekort in te lopen is het nodig dat er jaarlijks minstens 100.000 nieuwe woningen worden gebouwd. Dat zeggen provincies, gemeenten, corporaties, bouwers, ontwikkelaars, investeerders, makelaars en bij de woningbouw betrokken consumentenorganisaties. Twaalf partijen hebben onderling afspraken gemaakt over hoe dat doel versneld bereikt kan worden. Tijdens de landelijke Woontop op 29 februari in Den Haag vragen ze de politieke partijen om dit initiatief daadkrachtig te steunen en de grote woningnood gezamenlijk met meer urgentie aan te pakken.