Logo Bouwend Nederland

Ga in gesprek met het ministerie over duurzaam reizen

Dinsdag 10 oktober 2023

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat wil graag in contact komen met mkb-bedrijven (tot 100 medewerkers) in de bouw en industriesector om erachter te komen hoe keuzes over reizen gemaakt worden. Het gesprek is digitaal op dinsdag 7 november van 16.00 tot 17.00 uur.

Welk vervoermiddel kies je voor jouw bedrijf voor woon-werkverkeer of reizen naar de klant of bouwplaats? En waarom? Welke kansen en uitdagingen spelen er voor jou rondom het verduurzamen van die reizen? Aan welke informatie of ondersteuning heb je behoefte?

In digitale sessies met een klein aantal mkb-bedrijven gaat het ministerie hierover graag in gesprek. De inzichten en uitkomsten van deze gesprekstafels worden verwerkt in het duurzame mobiliteitsbeleid van het ministerie.

Als symbolische dank ontvang je na afloop een cadeaubon.

Meedoen?

De sessies zijn bedoeld voor mkb-werkgevers (minder dan 100 medewerkers) en de functies van eigenaar/directeur of HR manager/adviseur. Aanmelden voor één van de sessies kan door te mailen naar Dyantha de Sloover.

Willemijn Visscher
Coördinator meerjarenprogramma's
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Donderdag 5 oktober 2023
Infradialogen nodigen uit tot goed gesprek met infraondernemers

Welke ontwikkelingen spelen er in de infrasector. Hoe kan je hier als bedrijf op inspelen. En hoe bepalen we samen de lobbykoers. Daarover gaan voorzitter Arno Visser en algemeen directeur Fries Heinis van Bouwend Nederland in gesprek met infraleden. De eerste bijeenkomst in Amsterdam leverde al een goede discussie op.

Maandag 11 september 2023
Uitkomsten UTA-onderzoek input voor CAO onderhandelingen

Bouwend Nederland heeft met belangstelling kennis genomen van de uitkomsten van het onderzoek onder UTA-medewerkers. In de huidige CAO werd afgesproken te onderzoeken wat ervaringen, wensen en eventuele knelpunten van UTA-medewerkers zijn.

Maandag 28 augustus 2023
Bespaar tot 13 cent per liter op je brandstofkosten

De brandstofprijzen rijzen de pan uit. Tijd dus om te besparen! Via Bouwend Nederland kun je eenvoudig brandstofpassen en/of elektrische laadpassen aanvragen. Daarmee kun je tot 13 cent per liter besparen. En dat is lekker meegenomen in deze dure tijden!