Logo Bouwend Nederland

Gratis zonnebrandcrème voor leden van Bouwend Nederland

Maandag 19 juli 2021

Naar aanleiding van de nieuwe cao voor Bouw en Infra, stellen wij in samenwerking met onze partners Lyreco en Heijneman (hein en guus) voor alle lidbedrijven een zonnebranddispenser met één liter zonnebrandcrème beschikbaar.

Vanuit de nieuwe cao ben je als werkgever verplicht om op de bouwplaats zonnebrandcrème beschikbaar te stellen voor jouw medewerkers. Als Bouwend Nederland willen we je hiermee een handje helpen. Voordeelpartner Lyreco verzorgt de productie en levering van de Deb Stoko zonnebrandcrème met factor 50. Om de zonnebrandcrème nog extra onder de aandacht te brengen bij de medewerkers levert Heijneman Advies ook nog een poster die je bij de dispenser kunt ophangen.

Over de actie

Elk lidbedrijf ontvangt één dispenser met één liter zonnebrandcrème cadeau. Hier hoef je niets voor te doen. Lyreco brengt de zonnebrandcrème bij je langs.

Leverdata per vakantieregio:

  • Vakantieregio Noord: week 33
  • Vakantieregio Midden: week 34
  • Vakantieregio Zuid: week 35
Als lid van Bouwend Nederland kun je met korting navullingen en dispensers nabestellen bij LyrecoWil je tijdens de bouwvak al je dispenser ontvangen? Ook hiervoor kun je contact opnemen met Lyreco

Tweet jouw foto

Heb je de dispenser opgehangen? Zet je collega's ernaast en plaats een toffe foto op Twitter met @BouwendNL en #debouwsmeerthet. Een foto waarin je jezelf insmeert of dat collega's zich insmeren met de zonnebrandcrème is natuurlijk ook leuk! De leukste foto belonen we met een bezoekje van een ijskar op de bouwplaats of kantoor.

Over de zonnebrandcrème

De zonnebrandcrème is van het merk Deb Stoko. We hebben gekozen voor factor 50 zodat de medewerkers optimaal beschermd zijn tegen uv-straling. Daarnaast is de zonnebrandcrème veilig op de bouwplaats omdat deze niet vet is gebruikt (gereedschap glijdt niet uit je handen). Daarnaast is de knop van de dispenser voorzien van een antibacteriële coating en is daarmee coronaproof. De zonnebrandcrème is tot 30 maanden na productiedatum houdbaar.

Voordeelpartners Lyreco en hein®

Meer weten over Lyreco of direct profiteren van de voordelen? Kijk op de website of vraag een VIP-Login aan bij Lyreco. Vergeet hierbij je lidnummer niet te vermelden zodat je direct de ledenprijs ziet zodra je inlogt op de website van Lyreco.

Met hein® leer je hoe je de veiligheidscultuur in je organisatie blijvend verandert. Als lid van Bouwend Nederland ontvang je 50% korting op een licentie voor het gebruik van hein® in je organisatie. 

Meer informatie

Wil je meer weten over deze actie? Neem dan contact op met afdeling Ledenvoordelen of bel 079-3252166.

BNL Ledenvoordeel

Gerelateerd nieuws

Maandag 13 mei 2024
Van harte welkom bij de KAM-bijeenkomsten in jouw regio

Houd jij je bezig met veiligheid en arbozaken en wil je graag op een laagdrempelige manier kennis opdoen en bovendien vakgenoten ontmoeten? Kom dan vooral eens naar een van de KAM-bijeenkomsten in jouw regio. Tijdens deze bijeenkomsten komen inhoudsdeskundigen een presentatie geven of een praktische workshop geven, zoals dit jaar over verbindend adviseren.

Dinsdag 7 mei 2024
Lancering webtool constructieve veiligheid: Borgr

Tijdens het symposium van Kennisportaal Constructieve Veiligheid (KPCV) op 2 mei in Utrecht werd de nieuwe webtool Borgr met groot enthousiasme gelanceerd. Dura Vermeer heeft aan de wieg gestaan van dit product, dat zijn oorsprong heeft in het ongeval met het instorten van het tribunedak in aanbouw van stadion Grolsch Veste in 2011.

Vrijdag 26 april 2024
Op weg naar ViA: eis trede drie SCL per 1 juli 2026

Eerder vertelden we al dat de verzwaring van de ViA-eis naar trede 3 van de Safety Culture Ladder (SCL) is uitgesteld naar 1 juli 2026. Voordat dit wordt ingevoerd, zal de Governance Code voor de Bouw (GCVB) een aantal zaken nader onderzoeken en uitwerken.