Logo Bouwend Nederland

Inschrijving De Verbinders weer open voor nieuwe projecten

Maandag 5 februari 2024

Met behulp van het programma 'De Verbinders' steken de sleutelspelers van opdrachtgevers, opdrachtnemers, ingenieursbureaus en/of andere relevante stakeholders in teamverband de peilstok in hun project. Via een systeemgerichte verbeteraanpak krijgen de deelnemende teams zicht op de onderliggende patronen en dynamieken, die een soepele samenwerking belemmeren of juist kunnen bevorderen. Wat De Verbinders speciaal maakt, is dat de teams ook van elkaars oplossingen leren.

Het leertraject bestaat uit zeven bijeenkomsten van ongeveer een dag met een maandelijkse frequentie. In die bijeenkomsten werk je on the job aan uitdagingen uit je eigen projectpraktijk. 

Meer weten?

Ben je benieuwd wat De Verbinders voor jouw project kan betekenen of wil je een project uit jouw organisatie aandragen? Neem dan contact op met maarten@deverbinders.nu. Hij praat je graag bij over de mogelijkheden.

 

Kijk ook op de website van De Verbinders.

Petra Landmeter
Verenigingsmanager afdeling Brabant Mid-West
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Woensdag 1 mei 2024
RWU-index 1991 stopt per 1 januari 2025

Voor het verrekenen van prijswijzigingen tijdens de uitvoering van een project is in 1991 de Risicoregeling Woning- en Utiliteitsbouw 1991 (RWU 1991) opgesteld. De Commissie Risicoregeling Woning- en Utiliteitsbouw heeft besloten om per 2025 te stoppen met de RWU-index 1991.

Woensdag 6 maart 2024
Ruimtelijk Voorstel Provincie zet woningbouw in Zuid-Holland verder klem

Het Ruimtelijk Voorstel van de Provincie Zuid-Holland maakt bouwen van betaalbare woningen in Zuid-Holland verder onhaalbaar. Bouwend Nederland vindt het beleid onverstandig en onrealistisch.

Donderdag 29 februari 2024
Partners woningbouw: 'Uitvoering moet beter en sneller'

Nederland kampt met een woningcrisis. Om het enorme woningtekort in te lopen is het nodig dat er jaarlijks minstens 100.000 nieuwe woningen worden gebouwd. Dat zeggen provincies, gemeenten, corporaties, bouwers, ontwikkelaars, investeerders, makelaars en bij de woningbouw betrokken consumentenorganisaties. Twaalf partijen hebben onderling afspraken gemaakt over hoe dat doel versneld bereikt kan worden. Tijdens de landelijke Woontop op 29 februari in Den Haag vragen ze de politieke partijen om dit initiatief daadkrachtig te steunen en de grote woningnood gezamenlijk met meer urgentie aan te pakken.