Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Loosdrechts bouwbedrijf aalberts bouw bestaat 350 jaar

Loosdrechts bouwbedrijf Aalberts Bouw bestaat 350 jaar

Donderdag 21 maart 2024

Aalberts Bouw bv uit Loosdrecht viert dit jaar een indrukwekkende mijlpaal: het bedrijf bestaat maar liefst 350 jaar. Aalberts heeft een geschiedenis die getuigt van vakmanschap, innovatie en duurzaamheid. Sinds de oprichting heeft Aalberts meegebouwd aan Nederland, met talloze bijzondere projecten.

Wij feliciteren de directie en alle medewerkers Aalberts Bouw van harte met dit prachtige jubileum. "Aalberts is een van de oudste bouwbedrijven van Nederland. Wij zijn trots dat dit Loosdrechtse familiebedrijf al heel lang lid is van onze vereniging", aldus regiomanager Joost Swaan.

Traditie

Als een van de oudste bouwbedrijven in Nederland heeft Aalberts Bouw een rijke traditie van kwaliteit en professionaliteit opgebouwd. Door de eeuwen heen heeft het bedrijf zich voortdurend aangepast aan veranderende omstandigheden en innovaties omarmd. Van historische monumenten tot moderne architectonische hoogstandjes, Aalberts Bouw heeft een divers portfolio opgebouwd dat de veelzijdigheid van hun expertise weerspiegelt.

Blik op de toekomst

Het 350-jarig bestaan van Aalberts Bouw is niet alleen een moment om terug te kijken op het verleden, maar ook om vooruit te kijken naar de toekomst. Een ambitie is om in 2030 twee keer zo duurzaam te bouwen tegen gelijkblijvende kosten. Dit hele jaar staat in het teken van het jubileum. Op deze speciale website is een tijdlijn van 350 jaar Aalberts te vinden.

Gerelateerd nieuws

Dinsdag 23 juli 2024
Hart gevolgd: van vwo 4 naar BBL-opleiding in de bouw

Je kunt het met recht een opmerkelijke switch noemen: ondanks uitstekende cijfers het vwo vaarwel zeggen om timmerman te worden. Het is precies wat Jerom Verstraaten op zijn 16e deed. 3,5 jaar later is hij nog elke dag heel blij met zijn keuze.

Maandag 22 juli 2024
Technodiscovery brengt techniek dichter bij jongeren

De vraag naar technisch geschoolde medewerkers is groter dan ooit, aar hoe maak je het personeel van de toekomst enthousiast voor techniek? In Ede, midden in de Foodvalley, plant het leer- en ontdekcentrum TechnoDiscovery het zaadje van techniek al jaren bij basisschoolleerlingen, VO-leerlingen van leerjaar 1 en 2 én docenten.

Maandag 8 juli 2024
Excursie Infraplatform Bakelse Plassen

Als je uitgenodigd wordt op een golfbaan, dan verwacht je een balletje te gaan slaan. Maar voor de leden van het Infraplatform Regio Randstad Noord en Brabant kreeg het bezoek aan Golfbaan Stippelberg in het recreatie- en natuurgebied de Bakelse plassen veel meer diepgang. Zij kregen een voorlichting en een rondleiding in dit gebied dat geldt als een schoolvoorbeeld van plattelandsvernieuwing.