Logo Bouwend Nederland

Loosdrechts bouwbedrijf Aalberts Bouw bestaat 350 jaar

Donderdag 21 maart 2024

Aalberts Bouw bv uit Loosdrecht viert dit jaar een indrukwekkende mijlpaal: het bedrijf bestaat maar liefst 350 jaar. Aalberts heeft een geschiedenis die getuigt van vakmanschap, innovatie en duurzaamheid. Sinds de oprichting heeft Aalberts meegebouwd aan Nederland, met talloze bijzondere projecten.

Wij feliciteren de directie en alle medewerkers Aalberts Bouw van harte met dit prachtige jubileum. "Aalberts is een van de oudste bouwbedrijven van Nederland. Wij zijn trots dat dit Loosdrechtse familiebedrijf al heel lang lid is van onze vereniging", aldus regiomanager Joost Swaan.

Traditie

Als een van de oudste bouwbedrijven in Nederland heeft Aalberts Bouw een rijke traditie van kwaliteit en professionaliteit opgebouwd. Door de eeuwen heen heeft het bedrijf zich voortdurend aangepast aan veranderende omstandigheden en innovaties omarmd. Van historische monumenten tot moderne architectonische hoogstandjes, Aalberts Bouw heeft een divers portfolio opgebouwd dat de veelzijdigheid van hun expertise weerspiegelt.

Blik op de toekomst

Het 350-jarig bestaan van Aalberts Bouw is niet alleen een moment om terug te kijken op het verleden, maar ook om vooruit te kijken naar de toekomst. Een ambitie is om in 2030 twee keer zo duurzaam te bouwen tegen gelijkblijvende kosten. Dit hele jaar staat in het teken van het jubileum. Op deze speciale website is een tijdlijn van 350 jaar Aalberts te vinden.

Gerelateerd nieuws

Maandag 29 april 2024
Boeiende bijeenkomst in de bollenstreek voor Infraplatform

Infraplatform Randstad Noord sloeg donderdag 25 april twee vliegen in een klap. Bij lidbedrijf AW-Groep in Hillegom werd de ledenvergadering gecombineerd met interessante en informatieve presentaties. Duurzaamheid was de rode draad.

Woensdag 24 april 2024
Uitnodiging Bouwfestival 30 mei Alkmaar

Meld je nu aan voor het Bouwfestival op 30 mei in Hal25 in Alkmaar. Met sprekers, workshops, rondleiding bouwplaats, racen, gratis ritjes met elektrische bussen, foodtrucks, zanger, etc.

Dinsdag 23 april 2024
Ooms Bouw & Ontwikkeling viert hun 111-jarig jubileum

Op zaterdag 20 april vierde Ooms Bouw & Ontwikkeling haar 111-jarig bestaan. Tijdens de spetterende feestavond werden medewerkers, opdrachtgevers, leveranciers, onderaannemers en bekenden van het bedrijf meegenomen in de rijke historie van het toonaangevende lidbedrijf uit Scharwoude.