Logo Bouwend Nederland

Special lonen en arbeidsvoorwaarden Bouw & Infra 2024 nu beschikbaar

Vrijdag 19 januari 2024

We hebben opnieuw én exclusief voor leden de 'Special lonen en arbeidsvoorwaarden Bouw & Infra' uitgebracht. Ook dit jaar is het een magazine vol met actuele informatie die onze leden ondersteunt bij de bedrijfsvoering.

Naast de gebruikelijke informatie over lonen, loonkosten, loonverwerking, premies en belastingen lees je in deze editie meer over de belangrijkste aandachtspunten, wijzigingen en artikelen in de cao Bouw & Infra 2024, de bedrijfstakeigen regelingen en de pensioenregelingen in onze sector. Tot slot is er een hoofdstuk gewijd aan alle verlofvormen waar bouw- & infrabedrijven mee te maken hebben. Leden ontvangen het magazine vanaf 30 januari per post, maar je kunt de special lonen en arbeidsvoorwaarden 2024 nu al downloaden (alleen leden).

Extra exemplaar

Wil je één of meer extra gedrukte exemplaren bestellen? Dat kan voor €15 per exemplaar (exclusief verzendkosten). Stuur dan een mail naar Gerard Werkhoven.

Meld je aan voor een training

In februari organiseren wij een training 'Special lonen en arbeidsvoorwaarden Bouw & Infra 2024 in de praktijk'. Meld je direct aan voor deze training op 27 februari in Zwolle.

Bouwend Nederland Advies

Gerelateerd nieuws

Woensdag 1 mei 2024
RWU-index 1991 stopt per 1 januari 2025

Voor het verrekenen van prijswijzigingen tijdens de uitvoering van een project is in 1991 de Risicoregeling Woning- en Utiliteitsbouw 1991 (RWU 1991) opgesteld. De Commissie Risicoregeling Woning- en Utiliteitsbouw heeft besloten om per 2025 te stoppen met de RWU-index 1991.

Woensdag 6 maart 2024
Ruimtelijk Voorstel Provincie zet woningbouw in Zuid-Holland verder klem

Het Ruimtelijk Voorstel van de Provincie Zuid-Holland maakt bouwen van betaalbare woningen in Zuid-Holland verder onhaalbaar. Bouwend Nederland vindt het beleid onverstandig en onrealistisch.

Donderdag 29 februari 2024
Partners woningbouw: 'Uitvoering moet beter en sneller'

Nederland kampt met een woningcrisis. Om het enorme woningtekort in te lopen is het nodig dat er jaarlijks minstens 100.000 nieuwe woningen worden gebouwd. Dat zeggen provincies, gemeenten, corporaties, bouwers, ontwikkelaars, investeerders, makelaars en bij de woningbouw betrokken consumentenorganisaties. Twaalf partijen hebben onderling afspraken gemaakt over hoe dat doel versneld bereikt kan worden. Tijdens de landelijke Woontop op 29 februari in Den Haag vragen ze de politieke partijen om dit initiatief daadkrachtig te steunen en de grote woningnood gezamenlijk met meer urgentie aan te pakken.