Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Special lonen en arbeidsvoorwaarden bouw infra 2024 nu beschikbaar

Special lonen en arbeidsvoorwaarden Bouw & Infra 2024 nu beschikbaar

Vrijdag 19 januari 2024

We hebben opnieuw én exclusief voor leden de 'Special lonen en arbeidsvoorwaarden Bouw & Infra' uitgebracht. Ook dit jaar is het een magazine vol met actuele informatie die onze leden ondersteunt bij de bedrijfsvoering.

Naast de gebruikelijke informatie over lonen, loonkosten, loonverwerking, premies en belastingen lees je in deze editie meer over de belangrijkste aandachtspunten, wijzigingen en artikelen in de cao Bouw & Infra 2024, de bedrijfstakeigen regelingen en de pensioenregelingen in onze sector. Tot slot is er een hoofdstuk gewijd aan alle verlofvormen waar bouw- & infrabedrijven mee te maken hebben. Leden ontvangen het magazine vanaf 30 januari per post, maar je kunt de special lonen en arbeidsvoorwaarden 2024 nu al downloaden (alleen leden).

Extra exemplaar

Wil je één of meer extra gedrukte exemplaren bestellen? Dat kan voor €15 per exemplaar (exclusief verzendkosten). Stuur dan een mail naar Gerard Werkhoven.

Meld je aan voor een training

In februari organiseren wij een training 'Special lonen en arbeidsvoorwaarden Bouw & Infra 2024 in de praktijk'. Meld je direct aan voor deze training op 27 februari in Zwolle.

Bouwend Nederland Advies

Gerelateerd nieuws

Vrijdag 31 mei 2024
In Breda kan het: in 100 dagen samen een gebiedsvisie opstellen

Om aan de grote vraag naar woningen te voldoen moeten er in de komende jaren honderdduizenden woningen bij worden gebouwd. Daarmee staan gemeenten en provincies voor een enorme opgave. In Breda werkten de gemeente en bouwpartners Maas-Jacobs Groep en Nederlandse Bouw Unie (NBU) intensief samen tijdens de voorbereidingen van Blossem. In 100 dagen stelden zij samen een gebiedsperspectief op, na nog eens 6 maanden lag er een ontwikkelvisie voor 615 nieuwe woningen.

Woensdag 1 mei 2024
RWU-index 1991 stopt per 1 januari 2025

Voor het verrekenen van prijswijzigingen tijdens de uitvoering van een project is in 1991 de Risicoregeling Woning- en Utiliteitsbouw 1991 (RWU 1991) opgesteld. De Commissie Risicoregeling Woning- en Utiliteitsbouw heeft besloten om per 2025 te stoppen met de RWU-index 1991.

Woensdag 6 maart 2024
Ruimtelijk Voorstel Provincie zet woningbouw in Zuid-Holland verder klem

Het Ruimtelijk Voorstel van de Provincie Zuid-Holland maakt bouwen van betaalbare woningen in Zuid-Holland verder onhaalbaar. Bouwend Nederland vindt het beleid onverstandig en onrealistisch.