Logo Bouwend Nederland

Van Santvoort Bouw strijdt om titel beste leerbedrijf van het jaar

Dinsdag 19 maart 2024

We zijn trots en verheugd om te delen dat drie leden van de afdeling Oost-Brabant genomineerd zijn voor de titel van de beste leerbedrijven van het jaar van SBB.

Van Santvoort Bouw bevindt zich in de top tien en zet een volgende stap richting de eervolle titel van beste leerbedrijf of beste praktijkopleider van Nederland. In de sector Techniek & Gebouwde Omgeving zijn Caspar de Haan onderhoud en renovatie B.V. en van Santvoort Bouw de gelukkige die uit ruim 800 voordrachten genomineerd zijn. Orly & Endevoets Groep verkreeg een nominatie bij de sector Entree.

De winnaar wordt bekendgemaakt op 2 april 2024.

Joelka van Daal
Verenigingsmanager
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Vrijdag 24 mei 2024
'Samen uitdagingen het hoofd bieden'

De vergrijzing, energietransitie en veiligheid: de infrasector kampt met diverse uitdagingen. "Tijd om onze koppen bij elkaar te steken. Alleen zo kunnen we deze uitdagingen aanpakken", aldus Mario Goossens, directeur BESIX Infra Nederland.

Woensdag 8 mei 2024
Fa H. Heijnen en Zn: een familiebedrijf moderniseren gaat niet vanzelf

Harrie Heijnen had de hoop al opgegeven dat zijn zoon Mark ooit in de bouw zou gaan werken. Toch kreeg het bouwvirus ook de vierde generatie Heijnen in zijn greep en sinds kort is hij zelfs samen met zijn vader en tante mede-eigenaar van Fa H. Heijnen en Zn.

Woensdag 1 mei 2024
Al bijna een eeuw jaar volgt aannemersbedrijf Mesu de weg der geleidelijkheid

Vier generaties Mesu hebben hun stempel gedrukt op het Zeeuwse aannemersbedrijf Mesu. Volgens Jeroen Mesu hebben hij, zijn vader en opa echter niets wezenlijks veranderd aan het bedrijf dat zijn overgrootvader bijna honderd jaar geleden startte. Het is groter gegroeid, dat wel, maar het werkveld is nog altijd hetzelfde.