Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Webinar 13 juni webinar over de rapportageverplichting werkgebonden personenmobiliteit wpm

13 juni: webinar over de rapportageverplichting werkgebonden personenmobiliteit (WPM)

Maandag 27 mei 2024

Heeft jouw organisatie 100 of meer werknemers? Dan ben je vanaf 1 juli 2024 verplicht te rapporteren over het zakelijke verkeer en het woon-werkverkeer van jouw werknemers. Dit is de rapportageverplichting werkgebonden personenmobiliteit (WPM).

Op donderdag 13 juni om 11.00 uur organiseert Bouwend Nederland in samenwerking met Techniek Nederland een webinar over de WPM rapportage. Expert Maarten van Leeuwen van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) geeft uitleg en is beschikbaar voor het beantwoorden van vragen. 

Welke gegevens je nodig hebt, staat in de handreiking 'Gegevensverzameling werkgebonden personenmobiliteit'. In die handreiking staan ook tips hoe je de gegevens verzamelt.

Maar wat houdt de regeling precies in? Wat is mijn rol als werkgever? Welke gegevens moeten er gerapporteerd worden? Dat en meer zal behandeld worden tijdens het webinar op 13 juni. Én mocht je specifieke onderdelen of vragen graag behandeld willen hebben, geef het vooraf aan dan nemen we dit mee in het programma. 

 

Aanmelden


Klik hier om je aan te melden
De deelnamelink zal twee dagen voor de bijeenkomst worden gedeeld.

 

Meer informatie over dit onderwerp is ook te vinden op deze site 

Willemijn Visscher
Coördinator meerjarenprogramma's
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Dinsdag 18 juni 2024
Maxime Verhagens mbo klussenbus rijdt rond op Bonaire

Een bericht vanaf Bonaire van de oud-voorzitter van Bouwend Nederland.

Dinsdag 18 juni 2024
Podcast: Fries Heinis blikt terug op 10 jaar Bouwend Nederland

Algemeen directeur, Fries Heinis, gaat na 10 jaar Bouwend Nederland verlaten. In aflevering 46 van ‘De bouw maakt het’ gaat presentator Iman de Vries in gesprek met Fries Heinis om meer te weten te komen over zijn ervaringen, de hoogte- en dieptepunten, welke stappen de politiek moet nemen om de woningcrisis op te lossen en wat de toekomst gaat brengen. Daarnaast zijn er ook nog ingezonden vragen en anekdotes die nog meer inzicht geven over de 10 jaar van Fries bij Bouwend Nederland.

Maandag 17 juni 2024
Terugkijken: webinar over werkgebonden personenmobiliteit informeert leden

Senior Adviseur Duurzame Mobiliteit, Maarten van Leeuwen van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), heeft tijdens een interactief webinar tekst en uitleg gegeven over de nieuwe regeling 'Rapportageverplichting werkgebonden personenmobiliteit (WPM)'.