Logo Bouwend Nederland

Webinar Safety Culture Ladder: Leiderschap is de sleutel

Dinsdag 10 januari 2023

Wil je meer weten over Veiligheidsleiderschap? En hoe je daarmee stappen kunt zetten op de Safety Culture Ladder (voorheen Veiligheidsladder)? Neem dan deel aan dit webinar van onze voordeelpartner Aboma. Vanachter je eigen scherm helpen zij je doorpakken op het belangrijkste thema van de Safety Culture ladder. Let op, het gaat om een verdiepende sessie.

Inzetten op leiderschap

Het webinar Safety Culture Ladder wordt je kosteloos aangeboden door Aboma en laat het belang zien van leiderschap binnen de Safety Culture Ladder. Waarom moet je inzetten op leiderschap binnen jouw organisatie? Hoe ziet goed veiligheidsleiderschap eruit? Welke acties kun je nemen en waar dien je rekening mee te houden? Aboma licht graag een tipje van de sluier over wat daarbij komt kijken.

Het webinar duurt maximaal 60 minuten en biedt volop ruimte voor interactie. Je bent van harte welkom om deel te nemen!

Voor wie?

Het webinar is bedoeld voor het management en KAM-coördinatoren binnen jouw organisatie en geeft op hoofdlijnen informatie over veiligheidsleiderschap in relatie tot de SCL.

Wanneer?

Het eerstvolgende webinar staat gepland op:

  • Donderdag 13 april 2023 om 14.00 uur

Aanmelden

Heb je belangstelling voor dit (gratis) webinar van Aboma? Meld je dan nu via deze link!

Meld je aan

Vragen of meer informatie?

Heb je vragen over het ledenvoordeel van Aboma Consultancy of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via voordeel@bouwendnederland.nl of bel direct 079 32 52 166.

BNL Ledenvoordeel

Gerelateerd nieuws

Donderdag 30 mei 2024
6 juni: Werksymposium naar meer dagwerk in de infra

Veilig werken aan de weg zonder ongevallen: welke stappen kunnen we zetten. Hoe werken we vanaf de aanbesteding meer samen om het werk goed en veilig te organiseren. Wat zijn de dilemma’s. Tijdens een werksymposium op 6 juni zoeken ondernemers en Rijkswaterstaat samen naar oplossingen. Je bent van harte welkom!

Maandag 13 mei 2024
Van harte welkom bij de KAM-bijeenkomsten in jouw regio

Houd jij je bezig met veiligheid en arbozaken en wil je graag op een laagdrempelige manier kennis opdoen en bovendien vakgenoten ontmoeten? Kom dan vooral eens naar een van de KAM-bijeenkomsten in jouw regio. Tijdens deze bijeenkomsten komen inhoudsdeskundigen een presentatie geven of een praktische workshop geven, zoals dit jaar over verbindend adviseren.

Dinsdag 7 mei 2024
Lancering webtool constructieve veiligheid: Borgr

Tijdens het symposium van Kennisportaal Constructieve Veiligheid (KPCV) op 2 mei in Utrecht werd de nieuwe webtool Borgr met groot enthousiasme gelanceerd. Dura Vermeer heeft aan de wieg gestaan van dit product, dat zijn oorsprong heeft in het ongeval met het instorten van het tribunedak in aanbouw van stadion Grolsch Veste in 2011.