Logo Bouwend Nederland

Betrouwbare communicatie in het tijdperk van de Wkb

Donderdag 15 februari 2024

Bij Bouwend Nederland Telefonie begrijpen we dat verbonden blijven cruciaal is voor jouw bedrijf, waar je ook bent. Vooral in deze tijd van hybride werken, waar de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) nieuwe eisen stelt aan communicatie, is een betrouwbare verbinding essentieel voor bouwbedrijven zoals die van jou. Daarom bieden wij collectieve inkoop bij netwerkproviders die streven naar uitgebreide dekking en extra betrouwbaarheid, zodat jouw bedrijf moeiteloos kan voldoen aan de eisen van deze nieuwe manier van werken. Bouwend Nederland Telefonie biedt betrouwbare oplossingen die ervoor zorgen dat jouw bedrijfsvoering nooit stilvalt.

Primaire Verbinding

Zelfs op locaties waar traditioneel internet niet beschikbaar is, bieden wij uitstekende oplossingen. Met onze grote 4G- en 5G-bundels blijf je stabiel, betrouwbaar en razendsnel verbonden. En omdat je deze abonnementen kunt delen, blijf je altijd in controle en ontvang je een melding als de datapool bijna op is.

 

Tijdelijke Connectiviteit

Moet je snel online zijn op een nieuwe locatie? Met onze 4G- en 5G-oplossingen ben je binnen no-time live, waar je ook bent. Kies uit verschillende grote databundels die passen bij jouw behoeften.

Ontdek onze aanbevolen abonnementen voor diverse behoeften. Bel ons voor advies op maat over betrouwbare back-upoplossingen of tijdelijke connectiviteit tot 250 GB per maand, zonder gedoe.

"De Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) en de toekomst van communicatie in de bouwsector

De implementatie van de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) verandert niet alleen de spelregels, maar ook de eisen aan communicatie in de bouwsector. De vraag naar betrouwbare telefonie- en datavoorzieningen neemt toe door een groeiende afhankelijkheid van mobiele communicatie, vooral met meer medewerkers die op locatie actief zijn.

 

Bouwend Nederland Telefonie staat klaar met oplossingen die specifiek zijn ontworpen om aan deze groeiende behoeften te voldoen en de efficiëntie te handhaven. Met onze geavanceerde infrastructuur en betrouwbare connectiviteit brengen we jouw bedrijf naar de toekomst van bouwcommunicatie. Blijf altijd verbonden en vertrouw op Bouwend Nederland Telefonie voor jouw communicatiebehoeften, waar je bedrijf ook gaat!

Meer informatie of persoonlijk advies?

De adviseurs van Bouwend Nederland Telefonie staan voor je klaar. Ze voorzien je vrijblijvend van informatie of persoonlijk advies . Bel 0348 49 50 41 of stuur een mail naar bouwendnederland@stn.nl.

BNL Ledenvoordeel

Gerelateerd nieuws

Donderdag 9 mei 2024
Het verschil tussen ICT en telefonie: een interview met Camiel van den Berg, directeur telefonie van Bouwend Nederland Telefonie

De opkomst van nieuwe technologieën heeft een revolutie teweeggebracht in de wereld van telecom. Een van de meest opvallende verschuivingen? De overgang van traditionele telefonie naar IP-telefonie en de invloed daarvan op ICT. In dit artikel vragen we Camiel van den Berg, het hemd van het lijf over deze verschuiving.

Maandag 22 april 2024
BNL Special Ledenvoordelen, Academy & Advies - Voorjaar 2024

De nieuwe editie van het BNL Special ledenservice magazine, voorjaar 2024, is uit. Vol met nieuws, ontwikkelingen en informatie over financiële ledenvoordelen, trainingen en adviesdiensten. Daarnaast komt een aantal lidbedrijven aan het woord over producten en diensten die zij bij/via ons afnemen.

Donderdag 15 februari 2024
Dé sleutel tot efficiënte communicatie voor bouwbedrijven met VoIP

Lagere kosten, meer flexibiliteit en een betere gesprekskwaliteit. Dat klinkt goed, toch? Met VoIP, ofwel Voice over IP (Internet Protocol) kunnen gebruikers telefoongesprekken voeren en ontvangen over het internet. En dat niet alleen, het kan ook nog eens de productiviteit en communicatie tussen werknemers verbeteren. In dit artikel lees je meer over dit krachtige communicatiemiddel om je bedrijfsresultaten te verbeteren.