Logo Bouwend Nederland

Verzeker je van lage stabiele energieprijzen via Bouwend Nederland partner Atlas Power and Gas

Woensdag 8 mei 2024

Binnen de energiemarkt heerst er veel onzekerheid. De onrust in landen waaruit wij een belangrijk deel van onze energie halen baart veel energiebedrijven zorgen. Dit zorgt voor sterk wisselende energietarieven en dure lange termijn contracten.

In augustus 2022 piekte de groothandelsmarkt voor elektriciteit op de dag markt op

€ 0,70/kWh. Inmiddels is deze dag markt gezakt naar het niveau van € 0,06/kWh met op sommige zonnige dagen een prijs die negatief is. Enorme verschillen in een relatief korte tijd waarbij er geen zekerheid is dat dergelijke extreme tarieven niet weer zullen voorkomen. Er zijn diverse manieren om je als onderneming hiertegen te verzekeren.

Atlas Power and Gas heeft diverse energiecontracten die je beschermen tegen hoge tarieven en je gebruik laten maken van de huidige lage dag markt. Laat de mogelijkheden voor jouw onderneming geheel vrijblijvend en gratis doorrekenen. Contactpersoon voor leden van Bouwend Nederland: Jürgen van den Elshout. Mail: jurgen@atlaspowerandgas.com Tel: 06-20421017

In september zullen wij een Webinar organiseren waarin wordt uitgelegd welke mogelijkheden er zijn om je te verzekeren tegen extreme prijsschommelingen en tariefsverhogingen. Hiervoor ontvang je nog een uitnodiging via de mail. Houd je mailbox dus goed in de gaten. 

BNL Ledenvoordeel

Gerelateerd nieuws

Donderdag 16 mei 2024
Podcast: Wat komt er kijken bij een publiek warmtebedrijf?

In 2050 moeten alle woningen en gebouwen aardgasvrij zijn en over op andere vormen van warmte. Als tussenstap moeten in 2030 een half miljoen woningen aangesloten zijn op een warmtenet. Publieke warmtebedrijven spelen hierin een belangrijke rol. Maar hoe werkt dat nou precies? Je hoort het in de podcastserie Expeditie Energie.

Woensdag 8 mei 2024
CROW-richtlijn Warm Mix Asfalt ligt nu ter visie

Vanaf 1 januari 2025 is Warm Mix Asfalt het nieuwe standaard asfaltmengsel. Met het doel om de duurzaamheid van asfaltwegverhardingen te verbeteren en schadelijke emissies te verminderen. Om deze transitie te begeleiden heeft CROW de Richtlijn Warm Mix Asfalt opgesteld. Het gaat om een op zichzelf staande CROW-richtlijn. De richtlijn ligt nu ter visie. Reageren kan tot en met 15 juni.

Dinsdag 7 mei 2024
Van Werven: 'Steeds meer machinisten vragen om emissieloos'

Van Werven is al in staat om een grondverzetwerk volledig emissievrij uit te voeren. Volgens directeur infra Harry Hertsenberg kunnen opdrachtgevers en hoofdaannemers de expertise van hun onderaannemers nog beter benutten. Langjarige contracten bieden daar de ruimte voor. Hij is trots op de nieuwe richtlijn Veilige inzet elektrisch materieel die KOMAT ontwikkelt en op zijn medewerkers die emissievrij werken omarmen.