Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Verzeker je van lage stabiele energieprijzen via bouwend nederland partner atlas power and gas

Verzeker je van lage stabiele energieprijzen via Bouwend Nederland partner Atlas Power and Gas

Woensdag 8 mei 2024

Binnen de energiemarkt heerst er veel onzekerheid. De onrust in landen waaruit wij een belangrijk deel van onze energie halen baart veel energiebedrijven zorgen. Dit zorgt voor sterk wisselende energietarieven en dure lange termijn contracten.

In augustus 2022 piekte de groothandelsmarkt voor elektriciteit op de dag markt op

€ 0,70/kWh. Inmiddels is deze dag markt gezakt naar het niveau van € 0,06/kWh met op sommige zonnige dagen een prijs die negatief is. Enorme verschillen in een relatief korte tijd waarbij er geen zekerheid is dat dergelijke extreme tarieven niet weer zullen voorkomen. Er zijn diverse manieren om je als onderneming hiertegen te verzekeren.

Atlas Power and Gas heeft diverse energiecontracten die je beschermen tegen hoge tarieven en je gebruik laten maken van de huidige lage dag markt. Laat de mogelijkheden voor jouw onderneming geheel vrijblijvend en gratis doorrekenen. Contactpersoon voor leden van Bouwend Nederland: Jürgen van den Elshout. Mail: jurgen@atlaspowerandgas.com Tel: 06-20421017

In september zullen wij een Webinar organiseren waarin wordt uitgelegd welke mogelijkheden er zijn om je te verzekeren tegen extreme prijsschommelingen en tariefsverhogingen. Hiervoor ontvang je nog een uitnodiging via de mail. Houd je mailbox dus goed in de gaten. 

BNL Ledenvoordeel

Gerelateerd nieuws

Maandag 15 juli 2024
Rekentool extra voorwaarden TOjuli beschikbaar

Sinds deze maand gelden er strengere voorwaarden bij de TOjuli-eis. Je kan niet meer volstaan met het vinkje ‘actieve koeling’ binnen de BENG berekeningen. Er gelden enkele aanvullende voorwaarden. Via de website van RVO kan je een rekentool aanvragen voor de vereenvoudigde berekening van de koelcapaciteit.

Woensdag 10 juli 2024
Ook provincie Limburg hanteert ingroeimodel emissieloos bouwen

Najaar 2023 tekenden ruim 45 partijen het convenant Schoon en Emissieloos bouwen. Zo ook de provincie Limburg. De provincie sprak met een aantal grote Limburgse gemeenten af om de methode van gemeente Eindhoven te gebruiken, elk op een eigen ambitieniveau met het convenant SEB als minimumeis.

Vrijdag 5 juli 2024
Hoe klimaatmaatregelen eenvoudig omgezet worden tot commercieel voordeel

Het Klimaatakkoord of de Green Deal zorgen ervoor dat steeds meer bouw- & infrabedrijven moeten aantonen welke impact zij hebben op het klimaat. Ze worden verantwoordelijk gehouden de CO2-uitstoot verder te verlagen. Hiervoor is een accurate CO2-registratie noodzakelijk.