Logo Bouwend Nederland

Bezoek LeasePlan op de EV Experience

Woensdag 30 augustus 2023

Ben je benieuwd naar de laatste trends rondom elektrische bedrijfswagens? Denk je erover na over te stappen naar een emissievrij wagenpark of elektrische bestelbus? Dan heeft onze voordeelpartner LeasePlan een leuke uitnodiging voor je in petto.

EV Experience – Circuit Zandvoort

De EV (Electric Vehicle) Experience vindt plaats van donderdag 21 t/m zaterdag 23 september 2023 en is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Circuit Zandvoort wordt dan omgetoverd tot de grootste EV Experience van Nederland! 

Op donderdag 21 en vrijdag 22 september is de EV Experience exclusief geopend voor de zakelijke markt. Tijdens deze dagen praten ALD Automotive en onze voordeelpartner LeasePlan je bij tijdens een kennissessie over elektrische mobiliteit. Waarbij zij ingaan op de laatste ontwikkelingen m.b.t. wet- en regelgeving, Switch to Electric en de oplossingen voor Last Mile Delivery. Na de kennissessie heb je gratis toegang tot de EV Experience. 

Let op! Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wacht niet te lang en meld je aan. Deelname is gratis.

Meld je hier aan

Ontdekken en ervaren

Tijdens dit event staan de laatste EV’s voor je klaar in de pitstraat en op de paddock. De pitboxen zijn omgebouwd tot pop up stores van diverse merken en leveranciers. Bij deze experience blijft het niet bij kijken, want de laatste modellen staan voor je klaar om een proefrit mee te maken. Talloze inspirerende workshops over hoe je de overstap maakt naar elektrisch rijden en wat je daarover moet weten vertellen we je in de VIP Lounges boven de pitboxen. Op de paddock achter de pitboxen vind je nieuwe e-mobility solutions, zoals, e-bikes, steps, scooters en electric motorcycles!

Vragen of meer informatie? 

Heb je vragen of wil je meer weten over het LeasePlan ledenvoordeel? Bel dan naar 079-3252 166 of mail voordeel@bouwendnederland.nl.

BNL Ledenvoordeel

Gerelateerd nieuws

Maandag 27 mei 2024
Emission-0 telt al ruim 400 emissievrije materieelstukken

Hoe mooi zou het zijn als we elektrisch materieel gaan delen zodat emissievrij werken voor iedereen betaalbaar is, dacht innovatiemanager Anne Koudstaal van Dura Vermeer. Inmiddels is deelplatform Emission-0 een feit. Hier kan je emissieloos bouw-, transportmaterieel en laadvoorzieningen uit heel Nederland huren en boeken. Met partners als Betuwewind, Ploegam en Van Oord is Dura Vermeer óók bezig om een landelijk dekkend netwerk van laadpleinen voor de bouw uit te rollen.

Vrijdag 24 mei 2024
Warmtemanifest: maak warmtenetten weer HOT

In de toekomst zal ongeveer een kwart tot dertig procent van de warmtevraag met duurzame collectieve warmtenetten worden ingevuld. Deze uitdagende stip aan de horizon kunnen we alléén bereiken, wanneer we constructief samenwerken aan dit gemeenschappelijke doel. Dat is de kernboodschap van het Warmtemanifest, dat gisteren op het Warmtenetwerk Jaarcongres werd overhandigd aan Caroline Kollau, Directeur Energiemarkt en plaatsvervangend DG Klimaat en Energie bij het ministerie van EZK. In het Warmtemanifest worden tien concrete voorstellen gedaan en een uitnodiging om deze samen met de warmtebedrijven, netbeheerders, de bouwsector en overige sectoren op te pakken.

Maandag 20 mei 2024
“Kom bewoners tegemoet bij aanleg warmtenetten”

Warmtenetten zijn in dichtbebouwde gebieden 30% goedkoper dan individuele warmtepompen als je naar de maatschappelijke kosten kijkt. Bovendien wordt het elektriciteitsnet met een warmtenet significant minder zwaar belast. Alleen komt het financiële voordeel momenteel niet bij huishoudens terecht. Dat blijkt uit onderzoek van Berenschot naar de situatie in Den Haag. NVDE, Stedin, Energiebeheer Nederland en Bouwend Nederland pleiten ervoor dat bewoners meer worden ondersteund.