Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Bezoek leaseplan op de ev experience

Bezoek LeasePlan op de EV Experience

Woensdag 30 augustus 2023

Ben je benieuwd naar de laatste trends rondom elektrische bedrijfswagens? Denk je erover na over te stappen naar een emissievrij wagenpark of elektrische bestelbus? Dan heeft onze voordeelpartner LeasePlan een leuke uitnodiging voor je in petto.

EV Experience – Circuit Zandvoort

De EV (Electric Vehicle) Experience vindt plaats van donderdag 21 t/m zaterdag 23 september 2023 en is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Circuit Zandvoort wordt dan omgetoverd tot de grootste EV Experience van Nederland! 

Op donderdag 21 en vrijdag 22 september is de EV Experience exclusief geopend voor de zakelijke markt. Tijdens deze dagen praten ALD Automotive en onze voordeelpartner LeasePlan je bij tijdens een kennissessie over elektrische mobiliteit. Waarbij zij ingaan op de laatste ontwikkelingen m.b.t. wet- en regelgeving, Switch to Electric en de oplossingen voor Last Mile Delivery. Na de kennissessie heb je gratis toegang tot de EV Experience. 

Let op! Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wacht niet te lang en meld je aan. Deelname is gratis.

Meld je hier aan

Ontdekken en ervaren

Tijdens dit event staan de laatste EV’s voor je klaar in de pitstraat en op de paddock. De pitboxen zijn omgebouwd tot pop up stores van diverse merken en leveranciers. Bij deze experience blijft het niet bij kijken, want de laatste modellen staan voor je klaar om een proefrit mee te maken. Talloze inspirerende workshops over hoe je de overstap maakt naar elektrisch rijden en wat je daarover moet weten vertellen we je in de VIP Lounges boven de pitboxen. Op de paddock achter de pitboxen vind je nieuwe e-mobility solutions, zoals, e-bikes, steps, scooters en electric motorcycles!

Vragen of meer informatie? 

Heb je vragen of wil je meer weten over het LeasePlan ledenvoordeel? Bel dan naar 079-3252 166 of mail voordeel@bouwendnederland.nl.

BNL Ledenvoordeel

Gerelateerd nieuws

Maandag 15 juli 2024
Rekentool extra voorwaarden TOjuli beschikbaar

Sinds deze maand gelden er strengere voorwaarden bij de TOjuli-eis. Je kan niet meer volstaan met het vinkje ‘actieve koeling’ binnen de BENG berekeningen. Er gelden enkele aanvullende voorwaarden. Via de website van RVO kan je een rekentool aanvragen voor de vereenvoudigde berekening van de koelcapaciteit.

Woensdag 10 juli 2024
Ook provincie Limburg hanteert ingroeimodel emissieloos bouwen

Najaar 2023 tekenden ruim 45 partijen het convenant Schoon en Emissieloos bouwen. Zo ook de provincie Limburg. De provincie sprak met een aantal grote Limburgse gemeenten af om de methode van gemeente Eindhoven te gebruiken, elk op een eigen ambitieniveau met het convenant SEB als minimumeis.

Vrijdag 5 juli 2024
Hoe klimaatmaatregelen eenvoudig omgezet worden tot commercieel voordeel

Het Klimaatakkoord of de Green Deal zorgen ervoor dat steeds meer bouw- & infrabedrijven moeten aantonen welke impact zij hebben op het klimaat. Ze worden verantwoordelijk gehouden de CO2-uitstoot verder te verlagen. Hiervoor is een accurate CO2-registratie noodzakelijk.