Logo Bouwend Nederland

Nieuw: De Shell brandstof- en laadpas!

Woensdag 3 mei 2023

Het aanbod van Bouwend Nederland Brandstof is uitgebreid! Dankzij een samenwerking met Shell kunnen leden van Bouwend Nederland vanaf nu passen voor tanken en laden bestellen. Hiermee krijg je 12 cent korting per liter brandstof en 12 cent korting per kWh bij Shell Recharge laders.

Tanken en laden met één pas

Met in totaal 492 Shell- en Shell Express-tankstations is Shell in Nederland de grootste speler op de markt van brandstof en laden. Shell biedt een pas waarmee je kan tanken én elektrisch laden. Deze pas is dan ook zeker interessant voor iedereen die vaak op de weg zit. Voor leden van Bouwend Nederland is er bovendien een interessante korting plus andere voordelen afgesproken.

De voordelen op een rij

  • 12 cent korting* per liter op tanken met Shell V-Power, Shell Diesel en Benzine;
  • 12 cent korting* per kWh op laden bij Shell Recharge;
  • Alles met één pas: tanken, laden, betalen voor auto-producten én de carwash;
  • Lage vaste kosten van € 1,59 per pas per maand;
  • Rijden op een maandelijks krediet van € 3.000;
  • Spaar bij iedere transactie met de Shell Fleet App voor Air Miles;
  • Geen gedoe met bonnetjes door één maandelijkse factuur met btw-specificatie;
  • Gratis CO₂-compensatie voor de door jou gereden kilometers.

* De genoemde korting is in eurocenten per liter/kWh (inclusief BTW). De korting wordt in mindering gebracht op de geldende landelijke Shell-adviesprijs. In het geval de actuele pompprijs lager is dan de Shell adviesprijs minus de korting, wordt de actuele pompprijs berekend.

Wil jij gebruik maken van de voordelen?

Ga naar www.brandstofcollectief.nl/bnl/shell en download de Shell Fleet App via de speciale downloadlink. Om de korting te ontgrendelen, voer je je lidnummer in de Shell Fleet App in. Alleen zo krijgen Bouwend Nederland-leden toegang tot exclusieve voordelen. Let op: wanneer je de app downloadt door zelf naar de App Store te gaan, ontvang je de Bouwend Nederland-ledenkorting niet.

De samenwerking tussen Bouwend Nederland en Shell is onderdeel van het Brandstofcollectief. Kijk voor alle tank- en laadpassen op www.brandstofcollectief.nl/bnl.

Gerelateerd nieuws

Dinsdag 10 oktober 2023
Ga in gesprek met het ministerie over duurzaam reizen

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat wil graag in contact komen met mkb-bedrijven (tot 100 medewerkers) in de bouw en industriesector om erachter te komen hoe keuzes over reizen gemaakt worden. Het gesprek is digitaal op dinsdag 7 november van 16.00 tot 17.00 uur.

Donderdag 5 oktober 2023
Infradialogen nodigen uit tot goed gesprek met infraondernemers

Welke ontwikkelingen spelen er in de infrasector. Hoe kan je hier als bedrijf op inspelen. En hoe bepalen we samen de lobbykoers. Daarover gaan voorzitter Arno Visser en algemeen directeur Fries Heinis van Bouwend Nederland in gesprek met infraleden. De eerste bijeenkomst in Amsterdam leverde al een goede discussie op.

Maandag 11 september 2023
Uitkomsten UTA-onderzoek input voor CAO onderhandelingen

Bouwend Nederland heeft met belangstelling kennis genomen van de uitkomsten van het onderzoek onder UTA-medewerkers. In de huidige CAO werd afgesproken te onderzoeken wat ervaringen, wensen en eventuele knelpunten van UTA-medewerkers zijn.