Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Bouwend nederland integraal polis de deadline 1 november komt er weer aan

Bouwend Nederland Integraal Polis: de deadline 1 november komt er weer aan!

Woensdag 27 september 2023

Veel zakelijke verzekeringen hebben als vervaldatum 1 november, met daaraan gekoppeld een opzegtermijn van twee maanden. In-Staet biedt als ledenvoordeelpartner nu voor het vierde jaar de Bouwend Nederland Integraal Polis aan.

Inmiddels maken honderden aannemers in de B&U en infra gebruik van deze unieke gecombineerde polis voor CAR, AVB en ontwerprisico’s. Vaak genoemde redenen voor een overstap naar de BNIP zijn onderscheidende kenmerken zoals:

  • Beoordeling en goedkeuring door de Ledengroep Verzekeringen van Bouwend Nederland.
  • Betaalbare ontwerpdekking voor MKB-ers.
  • Doorlopende innovatie, aansluitend bij de dagelijkse praktijk van onze leden.
  • Vaste klantenteam In-Staet met korte lijnen.

Is een overstap naar de Bouwend Nederland Integraal Polis ingewikkeld? Welnee, een makelaarsaanstelling is voldoende om dit in gang te zetten. Dit kost je minder dan één minuut.

De regionale adviseurs van In-Staet vertellen je graag meer. Niet alleen over dit “product”, maar vooral ook over de dienstverlening die door de leden van Bouwend Nederland wordt gewaardeerd met een 8,8.

Meer weten?

Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze adviseurs dienstverlening via email of 079 3 252 166. Je kunt ook rechtstreeks opnemen met In-Staet via email of bel 085 0 077 480.

BNL Ledenvoordeel

Gerelateerd nieuws

Woensdag 22 mei 2024
Minder uren werken, meer plezier, hetzelfde salaris bij Hegeman

Wie wil dat nou niet: 36 uur per week werken en betaald krijgen voor 40. Hegeman Holding in Nijverdal stapte begin vorig jaar in overleg met de OR - en in navolging van IJsland - over op een kortere werkweek tegen hetzelfde salaris. Wat blijkt, het welzijn van de medewerkers verbeterde en het korte verzuim nam drastisch af bij een gelijkblijvende productie. Directeur Frank Hegeman vertelt hoe. "Het werkt twee kanten op: medewerkers hebben tijd om tot rust te komen en wij hebben gemotiveerd personeel."

Donderdag 21 maart 2024
Vakbonden staan met actie zwaarwerkregeling op bouwplaatsen aan verkeerde loket

Sinds 1 januari 2021 kent de cao Bouw & Infra een zwaarwerkregeling. Hierdoor kunnen werknemers in onze sector met een zwaar beroep drie jaar eerder stoppen met werken. In de nieuwe cao bouw en infra is afgesproken dat de huidige zwaarwerkregeling per 1-1-2026 voortgezet wordt met 5 jaar tot 1-1-2031. Vakbonden voeren op dit moment onder andere acties bij bouwplaatsen voor verlenging van deze regeling. Wat werkgevers betreft staan ze hier aan het verkeerde loket.

Maandag 18 december 2023
Hoe voorkom je verzuim door werkstress?

Als ondernemer in de bouw en infra heb je jouw medewerkers hard nodig om het bedrijf draaiende te houden. Zeker in deze tijden van krapte op de arbeidsmarkt, toenemende werkdruk en stijgend verzuim. Door te focussen op werkplezier en de juiste balans voor jouw medewerkers kun je verzuim door werkstress verlagen of voorkomen. Benieuwd hoe je dat doet? ArboDuo (onderdeel van ArboNed) geeft je tips en handvatten.