Logo Bouwend Nederland

Masterclass serie duurzame inzetbaarheid 2024

Woensdag 17 januari 2024

Hoe zuinig ben je op jouw productieve medewerkers? Investeren in duurzame inzetbaarheid is juist nu noodzakelijk. Niet alleen om uitval te voorkomen maar ook om medewerkers en organisaties veerkrachtig en wendbaar te maken. Maar waar te beginnen? En hoe weet je of deze investeringen jouw organisatie ook daadwerkelijk iets opleveren?

Masterclass serie duurzame inzetbaarheid

De inschrijving voor de Masterclass serie duurzame inzetbaarheid is weer geopend. In deze serie wordt toegewerkt naar de ontwikkeling van een eigen onderbouwd strategieplan (1 A4) om met duurzame inzetbaarheid aan de slag te kunnen. Deze masterclass is door De Friesland opgezet voor HR-adviseurs / HR-medewerkers en vitaliteitsmanagers.

Programma

We hebben 3 fysieke bijeenkomsten op locatie in Leeuwarden. Naast de 3 masterclasses bieden we 3 powerbytes aan. Tijdens de powerbytes wordt in een online sessie van 1,5 uur dieper ingegaan op een specifiek thema. Ook is er dan ruimte voor intervisie. De Masterclass loopt van 29 februari 2024 tot en met 6 juni 2024 en wordt verzorgd door Goska Sixma (Vitaliteitsadviseur, Growth Leaders Network) en Rutger Bennink (Vitaliteitsconsultant, De Friesland).

Meer info?

Op de website van De Friesland is alle informatie terug te vinden en hier kun je ook aanmelden. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op door te mailen naar ondernemersdesk@defriesland.nl.

 

PS. Is deze Masterclass duurzame inzetbaarheid ook iets voor een andere HR professionals in uw organisatie en/of netwerk? Stuur dit bericht dan door.

BNL Ledenvoordeel

Gerelateerd nieuws

Maandag 22 april 2024
BNL Special Ledenvoordelen, Academy & Advies - Voorjaar 2024

De nieuwe editie van het BNL Special ledenservice magazine, voorjaar 2024, is uit. Vol met nieuws, ontwikkelingen en informatie over financiële ledenvoordelen, trainingen en adviesdiensten. Daarnaast komt een aantal lidbedrijven aan het woord over producten en diensten die zij bij/via ons afnemen.