Logo Bouwend Nederland

Persoonlijke hulp van de Zorgcoach van Zilveren Kruis

Donderdag 9 mei 2024

Welke zorg je ook krijgt: vaak is er meer mogelijk dan je denkt. De Zorgcoach helpt je graag op weg.

Als je zorg nodig hebt, valt het soms niet mee om alles te vinden en te regelen. De Zorgcoach van Zilveren Kruis helpt je daar graag bij. Bijvoorbeeld met vragen over je behandeling. Of bij welk ziekenhuis je het snelst terecht kunt. En met Wachttijdbemiddeling hebben de Zorgcoaches in 2023 voor 17.850 verzekerden de wachttijd verkort. Ruim 1,1 miljoen wachtdagen in totaal!

Meer over de Zorgcoach

BNL Ledenvoordeel

Gerelateerd nieuws

Maandag 22 april 2024
BNL Special Ledenvoordelen, Academy & Advies - Voorjaar 2024

De nieuwe editie van het BNL Special ledenservice magazine, voorjaar 2024, is uit. Vol met nieuws, ontwikkelingen en informatie over financiële ledenvoordelen, trainingen en adviesdiensten. Daarnaast komt een aantal lidbedrijven aan het woord over producten en diensten die zij bij/via ons afnemen.

Donderdag 11 april 2024
Waarom een collectieve zorgverzekering?

Via je werkgever kun je gebruikmaken van een collectieve zorgverzekering bij Zilveren Kruis. Maar wat zijn nou precies de voordelen van zo’n verzekering? En waar betaal je dan eigenlijk voor? We hebben het hieronder voor je op een rijtje gezet.

Woensdag 17 januari 2024
Aan de slag met je gezondheid

Soms, heb je even geen zin om met je gezondheid aan de slag te gaan. Zilveren Kruis geeft je een duwtje in de rug om het wél te doen, met de nieuwe Gezond en Fitbundel. Hiermee krijg je bijvoorbeeld een cursus afvallen vergoed of een slaapcursus of een sportmedisch onderzoek. Maak er gebruik van met een aanvullende verzekering.