Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Excursie transformatie geertruiden nxt en jaarvergadering

Bezoek transformatie Geertruiden ziekenhuis Deventer en jaarvergadering

Donderdag 11 april 2024

Wij nodigen je graag uit voor een excursie naar het voormalig Sint Geertruiden Ziekenhuis en de jaarvergadering bij Van der Valk in Deventer op 15 mei aanstaande. De excursielocatie wordt momenteel getransformeerd naar woningen en maakt deel uit van een gebiedsontwikkeling “Plan G” genoemd. De excursie sluiten we af met een beknopte jaarvergadering en een diner. 

Programma 

13:45           Verzamelen parkeerplaats Adelaarshorst
14:00           Rondleiding Koopmans Bouw 
15:30           Einde excursie 
15:45           Van der Valk Deventer 
16:00           Start jaarvergadering
17:30           Borrel
18:00           Diner 

 

Historie

Het voormalige Geertruiden Ziekenhuis heeft een rijk verleden. Al in 1472 vestigde het Sint Geertuiden Gasthuis zich in Deventer. Rond 1800 werd het steeds vaker een ziekenhuis genoemd. Uiteindelijk verhuist het ziekenhuis in 1940 naar een nieuw pand aan de Fesevurstraat. 

Koopmans bouw

Op het terrein bouwt ons lidbedrijf Koopmans Bouwgroep het karakteristieke Plan G. Een groen en gezond woongebied met een rijke historie, waar de komende tijd 142 nieuwbouwwoningen verrijzen en 82 woningen (appartementen en stadsvilla’s) worden gerealiseerd in het voormalige monumentale SMCD-gebouw, zie het project Geertruiden nxt.

Jaarvergadering

Het bestuur van Stedendriehoek Salland praat je graag kort bij over de laatste ontwikkelingen, stand van zaken en planning voor 2024. 

Veiligheid

Om de bouwplaats te bezoeken is het noodzakelijk om zelf veiligheidsschoenen en een bouwhelm mee te nemen. 

Aanmelden


Aanmelden en afmelden graag via deze link.

Jorrit van Ommen
Verenigingsmanager Regio Oost
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Donderdag 25 juli 2024
Oost aan de slag met de ontwikkeling van je medewerkers

De bouwsector staat bekend om zijn dynamiek en constante ontwikkeling. In deze snel veranderende industrie is het essentieel dat bedrijven en hun werknemers zich blijven ontwikkelen en nieuwe vaardigheden aanleren. Regio Oost heeft hierop ingespeeld en een workshop georganiseerd die is gericht op de leercultuur binnen de sector.

Maandag 22 juli 2024
Technodiscovery brengt techniek dichter bij jongeren

De vraag naar technisch geschoolde medewerkers is groter dan ooit, aar hoe maak je het personeel van de toekomst enthousiast voor techniek? In Ede, midden in de Foodvalley, plant het leer- en ontdekcentrum TechnoDiscovery het zaadje van techniek al jaren bij basisschoolleerlingen, VO-leerlingen van leerjaar 1 en 2 én docenten.

Maandag 22 juli 2024
Buitenlandse bouwers leren taal én vak in Oost

De komende jaren moeten in Nederland bijna een miljoen woningen gebouwd worden, maar goede vakmensen zijn schaars. Daarom zijn arbeidsmigranten hele waardevolle krachten voor de bouwsector. Een aantal medewerkers van Heutink Bouwgroep volgt een traject bij het Deltion College waarin ze zowel gerichte vakkennis opdoen als hun beheersing van de Nederlandse (bouw)taal verbeteren. Daardoor worden ze breder inzetbaar.