Logo Bouwend Nederland

Voetballen, bouwen en scoren in de Grolsch Veste

Dinsdag 31 oktober 2023

Graag nodigen we je uit voor de Twentse bijeenkomst in de Grolsch Veste op 30 november om 17:00. Ontdek de raakvlakken tussen voetballen, bouwen en scoren. We bespreken belangrijke thema's zoals teamwork, ondernemerschap en het analyseren van data. Introducee(s) zijn welkom!

Je krijgt een unieke kijk achter de schermen bij FC Twente en we laten je van alles zien over hoe je doelpunten kunt voorspellen met behulp van data analyse. Je mag 1 of meerdere introducee(s) mee nemen, wij zorgen voor de catering. 

Voetballend ondernemen: Benno Schildkamp

Benno heeft verschillende directiefuncties gehad binnen de bouw- en installatiebranche. Daarna is hij met een snelgroeiend bedrijf in maaltijden (170 medewerkers) kampioen van Nederland geworden. Zijn Stadion als Spiegel model, uit het boek "Voetballend Ondernemen" geldt voor leiderschap
en teambuilding als het voorbeeld voor de MKB'er in Nederland.

Sportiviteit en humor 

Behalve zijn huidige activiteiten als veelgevraagd gastspreker, auteur en Raad van Advies-functies begeleidt
hij nu andere ondernemers in directievoering. Hierover vertelt hij hoe je samen scoort op een sportieve en bevlogen manier maar dan wel met een flinke dosis no-nonsense humor!

Oud voetballer FC Twente en data fan: Erwin Leurink

Erwin helpt dagelijks organisaties om datagedreven te gaan werken. Deze kennis in zijn dagelijkse werkzaamheden heeft Erwin nieuwsgierig gemaakt hoe dit binnen de sport, en dan met name de voetballerij, is geregeld.
Door zijn achtergrond met meer dan 350 wedstrijden in het betaalde voetbal, onder andere bij FC Twente en Heracles Almelo, heeft hij de mogelijkheid gehad om zich in het hedendaagse gebruik van data binnen de voetballerij te kunnen verdiepen.

Scoren en regie pakken

Als doelpunten maker in Stadion De Meer tegen Ajax zal hij zijn ervaring van vroeger en de mogelijkheden van nu presenteren
aan de hand van voorbeelden. Als je de bal hebt kan de tegenstander of concurrent immers niet scoren!

Meld je nu aan ! 

Programma:
17:00 uur Ontvangst in de Grolsch Veste 
17:20 uur Opening door Lucas Haafkes voorzitter afdeling Regio Twente
17:30 uur Rondleiding achter de schermen bij FC Twente
18:30 uur Buffet
19:30 uur Lezing Benno Schildkamp
20:30 uur Lezing Erwin Leurink
21:30 uur Borrel
22:00 uur Einde 

Hierbij de aanmeldlink

Jorrit van Ommen
Verenigingsmanager Regio Oost
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Donderdag 2 mei 2024
Bleckmann Almelo schoolvoorbeeld van circulair logistiek vastgoed

Op 25 april bezochten de Twentse Bouw- en Infraleden het eerst aantoonbare circulaire logistiek bedrijfsgebouw van Nederland. De excursie werd afgewisseld door verschillende lezingen over de, historie, drijfveren en toekomstvisie van Bleckmann, over het verduurzamen van distributiecentra, het bouwen en realiseren van deze hal en de laatste ontwikkelingen over het inlenen van zelfstandigen zonder personeel.

Donderdag 18 april 2024
VolkerWessels Materieel & Logistiek deelt kennis over bouwhubs, emissieloos bouwen en vervoeren

We nodigen je graag uit voor een interessante middag bij VolkerWessels Materieel & Logistiek in Rijssen op dinsdag 21 mei 2024. Als regio Oost willen we je zo goed mogelijk informeren over en voorbereiden op alles omtrent zero emissie. Tijdens deze middag is er volop ruimte om ervaringen en gedachten te delen over dit onderwerp samen met ondernemers uit de regio.

Dinsdag 2 april 2024
Excursie regio Twente naar circulaire megahal Bleckmann Almelo en update inlenen zzp'ers

Wil je een uniek bezoek brengen aan het eerste circulaire logistiek bedrijfsgebouw in Twente en wil je kort bijgepraat worden over waar je op moet letten bij het inhuren van zzp’ers? Kom dan op 25 april naar de nieuwbouwlocatie van Bleckmann in Almelo.