Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Voetballen bouwen en scoren in de grolsch veste

Voetballen, bouwen en scoren in de Grolsch Veste

Dinsdag 31 oktober 2023

Graag nodigen we je uit voor de Twentse bijeenkomst in de Grolsch Veste op 30 november om 17:00. Ontdek de raakvlakken tussen voetballen, bouwen en scoren. We bespreken belangrijke thema's zoals teamwork, ondernemerschap en het analyseren van data. Introducee(s) zijn welkom!

Je krijgt een unieke kijk achter de schermen bij FC Twente en we laten je van alles zien over hoe je doelpunten kunt voorspellen met behulp van data analyse. Je mag 1 of meerdere introducee(s) mee nemen, wij zorgen voor de catering. 

Voetballend ondernemen: Benno Schildkamp

Benno heeft verschillende directiefuncties gehad binnen de bouw- en installatiebranche. Daarna is hij met een snelgroeiend bedrijf in maaltijden (170 medewerkers) kampioen van Nederland geworden. Zijn Stadion als Spiegel model, uit het boek "Voetballend Ondernemen" geldt voor leiderschap
en teambuilding als het voorbeeld voor de MKB'er in Nederland.

Sportiviteit en humor 

Behalve zijn huidige activiteiten als veelgevraagd gastspreker, auteur en Raad van Advies-functies begeleidt
hij nu andere ondernemers in directievoering. Hierover vertelt hij hoe je samen scoort op een sportieve en bevlogen manier maar dan wel met een flinke dosis no-nonsense humor!

Oud voetballer FC Twente en data fan: Erwin Leurink

Erwin helpt dagelijks organisaties om datagedreven te gaan werken. Deze kennis in zijn dagelijkse werkzaamheden heeft Erwin nieuwsgierig gemaakt hoe dit binnen de sport, en dan met name de voetballerij, is geregeld.
Door zijn achtergrond met meer dan 350 wedstrijden in het betaalde voetbal, onder andere bij FC Twente en Heracles Almelo, heeft hij de mogelijkheid gehad om zich in het hedendaagse gebruik van data binnen de voetballerij te kunnen verdiepen.

Scoren en regie pakken

Als doelpunten maker in Stadion De Meer tegen Ajax zal hij zijn ervaring van vroeger en de mogelijkheden van nu presenteren
aan de hand van voorbeelden. Als je de bal hebt kan de tegenstander of concurrent immers niet scoren!

Meld je nu aan ! 

Programma:
17:00 uur Ontvangst in de Grolsch Veste 
17:20 uur Opening door Lucas Haafkes voorzitter afdeling Regio Twente
17:30 uur Rondleiding achter de schermen bij FC Twente
18:30 uur Buffet
19:30 uur Lezing Benno Schildkamp
20:30 uur Lezing Erwin Leurink
21:30 uur Borrel
22:00 uur Einde 

Hierbij de aanmeldlink

Jorrit van Ommen
Verenigingsmanager Regio Oost
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Dinsdag 2 juli 2024
Trotse aannemer en voorzitter: Lucas Haafkes in beeld bij TOM Magazine

Met aannemers- en familiebedrijf Haafkes, gevestigd in Goor en Deventer, staat hij voor grote uitdagingen op het gebied van bouw, duurzaamheid en netcongestie. Als voorzitter van de afdeling regio Twente probeert hij ook in naam van 170 regionale bouw- en infrabedrijven het verschil te maken. En bij het voetbalelftal van zijn zoon fungeert hij als enthousiast leider. "In al die rollen draait het in feite om plezier, samenwerken en samenbouwen", geeft Lucas Haafkes een kijkje in wat hem drijft en voorstuwt.

Vrijdag 31 mei 2024
VolkerWessels Materieel & Logistiek wijst mede-leden de emissieloze weg

Leerzaam maar vooral heel inspirerend was de zero-emissiebijeenkomst van dinsdag 21 mei. Op de BouwHub voor MorgenWonen van VolkerWessels Materieel & Logistiek (VWML) in Rijssen kregen de leden van Regio Oost van alles te horen over hoe de gastheer de transitie naar een emissievrije bouw en bouwlogistiek aanpakt.

Donderdag 2 mei 2024
Bleckmann Almelo schoolvoorbeeld van circulair logistiek vastgoed

Op 25 april bezochten de Twentse Bouw- en Infraleden het eerst aantoonbare circulaire logistiek bedrijfsgebouw van Nederland. De excursie werd afgewisseld door verschillende lezingen over de, historie, drijfveren en toekomstvisie van Bleckmann, over het verduurzamen van distributiecentra, het bouwen en realiseren van deze hal en de laatste ontwikkelingen over het inlenen van zelfstandigen zonder personeel.