Logo Bouwend Nederland

Alle plannen van Regio Randstad Noord samengevat in jaarplan 2024

Donderdag 14 december 2023

Met trots publiceren wij het jaarplan 2024 van Regio Randstad Noord.

In het Jaarplan 2024 worden alle activiteiten en diensten genoemd die Regio Randstad Noord het komend jaar gaat ontwikkelen en uitvoeren. Er is meer te lezen over de beleidsthema's Onderwijs en Arbeidsmarkt, Sociale Zaken en Veiligheid, Markt en Overheid en Verenigingszaken. Het jaarplan is samen met het regiobestuur opgesteld.

Daarnaast is er informatie over de meerjarenprogramma's Duurzaamheid, Ketensamenwerking, Toekomst van werk, Vernieuwing van de sector, Mobiliteit en Samenwerking in de keten.

Kortom, in 2024 staat het team van Regio Randstad Noord weer voor je klaar!

Mocht je goede suggesties hebben voor onderwerpen voor bijeenkomsten of tegen problemen aanlopen, laat het ons weten via de mail.

Mona Veld
Regiosecretaresse
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Maandag 29 april 2024
Boeiende bijeenkomst in de bollenstreek voor Infraplatform

Infraplatform Randstad Noord sloeg donderdag 25 april twee vliegen in een klap. Bij lidbedrijf AW-Groep in Hillegom werd de ledenvergadering gecombineerd met interessante en informatieve presentaties. Duurzaamheid was de rode draad.

Woensdag 24 april 2024
Uitnodiging Bouwfestival 30 mei Alkmaar

Meld je nu aan voor het Bouwfestival op 30 mei in Hal25 in Alkmaar. Met sprekers, workshops, rondleiding bouwplaats, racen, gratis ritjes met elektrische bussen, foodtrucks, zanger, etc.

Dinsdag 23 april 2024
Ooms Bouw & Ontwikkeling viert hun 111-jarig jubileum

Op zaterdag 20 april vierde Ooms Bouw & Ontwikkeling haar 111-jarig bestaan. Tijdens de spetterende feestavond werden medewerkers, opdrachtgevers, leveranciers, onderaannemers en bekenden van het bedrijf meegenomen in de rijke historie van het toonaangevende lidbedrijf uit Scharwoude.