Logo Bouwend Nederland

Uitnodiging Regiodag 14 maart Utrecht/Het Gooi

Woensdag 14 februari 2024

Welkom bij de Regiodag op 14 maart in Soest. Alle leden in de Regio Utrecht/Het Gooi zijn van harte welkom. Ook als niet-afdelingslid, maar wel lid van Bouwend Nederland landelijk, zijn welkom. Deze bijeenkomst is ook voor Jong Bouwend Nederland en alle jonge mensen binnen uw bedrijf.

De Regiodag staat in het teken van de Toekomst: Generatie Z en Artificial Intelligence (AI). Leer van de sprekers hoe je met deze onderwerpen je bedrijf futureproof kan maken. We nodigen je uit om ook een Generatie Z-er (geboren tussen 1995 en 2010) uit je eigen bedrijf mee te nemen naar de Regiodag! Dat maakt het extra dynamisch en leuk. Meld deze wel apart aan.

Datum

Donderdag 14 maart 2024

Locatie

Restaurant De Soester Duinen, Soesterbergsestraat 188, 3768 MD Soest

Programma

15:30 – 16:00: Inloop
16:00 – 16:15: Welkom en regiomededelingen
16:15 – 17:15: Spreker Iris Gündel – Generatie Z
17:15 – 17:45: Borrel/snack
17:45 – 18:45: Spreker Jarno Duursma- AI (Artificial Intelligence)
18:45 – 19:00: Uitloop
19:00 – 21:00: Diner

 

Update je AI-wijsheid! In onze levens wordt steeds meer geautomatiseerd en dat gebeurt steeds vaker met behulp van artificial intelligence (AI). Een van de toepassingen is ChatGPT. Wat zijn de kansen en keerzijden, de ethische aspecten en wat betekent dat voor onze maatschappij?

Spreker 1

Jarno Duursma is een onafhankelijk technologie-expert, publicist, onderzoeker en spreker op het gebied van digitale technologie. Hij schreef vier boeken, onder andere over kunstmatige intelligentie, creatieve machines, deepfake technologie en blockchain. Jarno is veelvuldig te zien in dagbladen en landelijke media zoals EenVandaag, NOS, RTL4 en schrijft opinie-artikelen voor onder andere FD, NRC en Volkskrant. Hij is maker van de ‘listening to the future’ tech-podcast en de ‘Trending in Tech’ nieuwsbrief.

 

Spreker 2

Werknemers uit Generatie Z, de digital natives, hebben een sterk verlangen naar authenticiteit, sociale verantwoordelijkheid en gepersonaliseerde ervaringen. En dat vraagt om een andere aanpak.

Met Iris Gündel als spreker worden huidige generatieverschillen op de werkvloer blootgelegd. Die jeugd van tegenwoordig die niet meer langer dan een paar jaar ergens blijft en misschien niet eens meer echt weet wat hard werken is. Er worden vele praktische inzichten en herkenbare voorbeelden gedeeld over de nieuwe generaties Y en Z op de werkvloer.
Iris is de oprichter van Voorkans en de Prediation® Business Academy. Als jonge ondernemer staat zij voor het nieuwe samenwerken.

Deelnemende afdelingen

Midden-Nederland | Het Gooi | Veenendaal
Noord-West Utrecht | Jong Bouwend Nederland

Voor wie?

De bijeenkomst is voor leden van Bouwend Nederland. 

 

Ben je geen lid van een afdeling? Of ben je pas lid geworden van Bouwend Nederland? Dan ben je zeker van harte welkom. Het is gratis en een leuke manier om Bouwend Nederland en je collega’s uit je regio beter te leren kennen. Op deze mooie locatie komen we samen om meer kennis op te doen, te netwerken en ervaringen uit te wisselen.

Introducé

Introducé en generatie Z-er mag mee, mits onderdeel van het bedrijf en van tevoren aangemeld.

Aanmelden

https://www.aanmelder.nl/151646/subscribe

Mona Veld
Regiosecretaresse
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Woensdag 1 mei 2024
RWU-index 1991 stopt per 1 januari 2025

Voor het verrekenen van prijswijzigingen tijdens de uitvoering van een project is in 1991 de Risicoregeling Woning- en Utiliteitsbouw 1991 (RWU 1991) opgesteld. De Commissie Risicoregeling Woning- en Utiliteitsbouw heeft besloten om per 2025 te stoppen met de RWU-index 1991.

Dinsdag 23 april 2024
Ooms Bouw & Ontwikkeling viert hun 111-jarig jubileum

Op zaterdag 20 april vierde Ooms Bouw & Ontwikkeling haar 111-jarig bestaan. Tijdens de spetterende feestavond werden medewerkers, opdrachtgevers, leveranciers, onderaannemers en bekenden van het bedrijf meegenomen in de rijke historie van het toonaangevende lidbedrijf uit Scharwoude.

Dinsdag 16 april 2024
Uitnodiging bijeenkomsten bouw bij het Bouwlab Haarlem

Schrijf je in voor deze bijeenkomsten over modulair bouwen en circulariteit