Logo Bouwend Nederland

Bouwhub Midden-Brabant is een feit

Dinsdag 13 december 2022

Maandag 12 december 2022 kwamen de kopgroepleden bij de notaris bijeen om de coöperatie Bouwhub Midden-Brabant een officiële start te geven.

De kopgroepleden hebben hun handtekening gezet onder de oprichtingsakte van de coöperatie Bouwhub Midden-Brabant. De zes sloop- en bouwondernemingen uit Tilburg en omgeving gaan samen, na een jaar van onderzoek en aftasten, van start met de in- en verkoop van gebruikte bouwmaterialen op naar een meer circulaire (bouw)wereld.

 

Initiatiefnemers/koplopers op de foto van links onder met de klok mee: 

Leon van Roessel, Laurens Verbunt, Tijs van der Zanden, Stijn van der Weegen, Frans van Deursen en Janneke Visser.

 

Namens Bouwend Nederland afdeling Brabant Mid-West en Midpoint Brabant feliciteren we de kopgroep. Wij zijn er trots op deze aanpakkers te mogen ondersteunen.

Petra Landmeter
Verenigingsmanager afdeling Brabant Mid-West
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Dinsdag 14 mei 2024
Gemeente Breda en marktpartijen zoeken naar logistieke oplossingen

De stad Breda staat voor een enorme woningbouwopgave. Het inwoneraantal zal tot 2040 bijna verdubbelen. Die enorme opgave is óók een grote logistieke opgave. Want hoe bouw je efficiënt, met zo min mogelijk verkeershinder en weinig emissies. De gemeente ging hierover graag in gesprek met marktpartijen.

Dinsdag 23 april 2024
Opmars zij-instromers in de bouw en infra

Wist je dat er gemiddeld zo'n 50 kandidaten zich aan het oriënteren zijn voor een carrière in de bouw en infra in de regio Brabant en Limburg?

Donderdag 18 april 2024
Daar zijn ze weer ... de bouwplaatsbezoeken van Brabant Mid-West

Zoals voorgaande jaren organiseert Afdeling Brabant Mid-West kort voor de zomer bouwplaatsbezoeken op drie plekken in de afdeling om lokaal de mogelijkheid te bieden elkaar te blijven zien.