Logo Bouwend Nederland

Kom alles leren over AI en ChatGPT in Eindhoven

Dinsdag 21 november 2023

Jong Bouwend Nederland in Regio Zuid organiseert op donderdag 30 november een praktijkgerichte sessie om je futureproof te maken met kennis over AI en ChatGPT. Dat doen we op de inspirerende locatie van The Park Playground in Eindhoven.

In alle media kom je dagelijks berichten tegen over AI: artificial intelligence en ChatGPT. En volgens al die berichten gaan AI en ChatGPT ons dagelijks leven behoorlijk veranderen. Sterker nog: ze beïnvloeden ons leven nu al! Hoog tijd dus om eens nader kennis te maken met deze zaken.

Programma

Ralf Zoetekouw van Datacation vertelt ons die middag over AI in de praktijk. Arjan Walinga van Bouwend Nederland neemt ons mee in wat de bouw & infra nú al toepast op dit gebied. We gaan concreet aan de slag met een brainstormsessie over AI. Informaticus Meike Nauta sluit de middag af met een keynote ovver ChatGPT.

 

Kortom: een niet te missen kans om meer te weten te komen over AI/ChatGPT en wat dit voor jou als ondernemer en werkgever gaat betekenen!

 

Op donderdag 30 november ziet het programma er als volgt uit:

  • 15.00 Inloop bij The Park Playground, Kastanjelaan 1B in Eindhoven
  • 15.30 Spreker Ralf Zoetekouw: AI in de praktijk
  • 16.15 Spreker Arjan Walinga: AI en Bouw
  • 16.45 Korte pauze
  • 17.00 Brainstormsessie AI
  • 18.00 Keynote van Meike Nauta: ChatGPT
  • 18.30 Afsluiting met diner

Aanmelden en meer informatie?

Deze bijeenkomst is exclusief voor de leden van (Jong Bouwend Nederland) Regio Zuid. Je kunt je voor de bijeenkomst aanmelden door een e-mail te sturen naar het Evenementenbureau. Ben je er bij die middag? Het bestuur van JBN Regio Zuid kijkt er naar uit om je dan te zien!

Yvonne van Zijl
Adviseur sociale zaken regio Zuid
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Dinsdag 14 mei 2024
Gemeente Breda en marktpartijen zoeken naar logistieke oplossingen

De stad Breda staat voor een enorme woningbouwopgave. Het inwoneraantal zal tot 2040 bijna verdubbelen. Die enorme opgave is óók een grote logistieke opgave. Want hoe bouw je efficiënt, met zo min mogelijk verkeershinder en weinig emissies. De gemeente ging hierover graag in gesprek met marktpartijen.

Vrijdag 10 mei 2024
Met DICO naar een bijna ‘onbemande’ administratie

Lithos en PHB Bouw maken deel uit van Aan de Stegge Verenigde Bedrijven (ASVB). Waar de 50 medewerkers van Lithos zich vooral richten op nieuwbouw, houden de 100 medewerkers van PHB zich bezig met nieuwbouw, renovatie én restauratie. Beide bedrijven streven naar zo min mogelijk administratieve rompslomp, en daarin zijn ze met de DICO standaard goed geslaagd.

Woensdag 1 mei 2024
Je kan nu inschrijven voor de digiDare Award

Met de DigiDare Award vragen we aandacht voor succesverhalen van digitale ketensamenwerking in de gebouwde omgeving. Het belangrijkste doel van de prijs is om anderen te inspireren met positieve voorbeelden van digitaal samenwerken—rechtstreeks uit de praktijk.