Logo Bouwend Nederland

Kopman Heerkens van Bavel trots op initiatief circulaire bouwhub

Vrijdag 6 januari 2023

Directeur Peter Kamermans werd door Make it Happen in Tilburg geïnterviewd voor de rubriek Ondernemersverhalen (living labs) en vertelt trots over hun deelname in de oprichting van de circulaire bouwhub in Tilburg.

Mooi verhaal over de trots voor de medewerkers van Heerkens van Bavel, de projecten die zij gerealiseerd hebben, de gemaakte keuzes en hun specialismen. Peter benoemt ook de deelname in het initiatief voor de realisatie van de Bouwhub Midden-Brabant. Ze mogen zich terecht ambassadeurs van Tilburg noemen.

 

Frans van Deursen zit namens Heerkens van Bavel in de kopgroep en onlangs opgerichte bestuur van de coöperatie Bouwhub Midden-Brabant.

 

Lees hier de post van Make it Happen in Tilburg met een link naar het volledige artikel.

 

Op 9 februari 2023 vindt het feestelijke lanceerevent van de Bouwhub Midden-Brabant plaats op een nog nader te bepalen locatie in Tilburg, vanaf 16.00 uur met aanwezigheid van wethouder Bas van der Pol.

Petra Landmeter
Verenigingsmanager afdeling Brabant Mid-West
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Donderdag 23 mei 2024
Standaarden en unieke innovaties besproken in Brabant in Zeeland

Dinsdag 14 mei kwamen weer zo’n 25 leden van Zeeland en Brabant Mid-West samen om ervaringen over digitalisering uit te wisselen. Er waren dit keer een aantal sprekers uitgenodigd.

Dinsdag 14 mei 2024
Gemeente Breda en marktpartijen zoeken naar logistieke oplossingen

De stad Breda staat voor een enorme woningbouwopgave. Het inwoneraantal zal tot 2040 bijna verdubbelen. Die enorme opgave is óók een grote logistieke opgave. Want hoe bouw je efficiënt, met zo min mogelijk verkeershinder en weinig emissies. De gemeente ging hierover graag in gesprek met marktpartijen.

Dinsdag 23 april 2024
Opmars zij-instromers in de bouw en infra

Wist je dat er gemiddeld zo'n 50 kandidaten zich aan het oriënteren zijn voor een carrière in de bouw en infra in de regio Brabant en Limburg?