Directie

Afbeelding Directie

Fries Heinis

Algemeen directeur

Fries Heinis is sinds 1 oktober 2014 algemeen directeur van Bouwend Nederland. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de voorbereiding en uitvoering van bestuursbesluiten. Fries geeft leiding aan het managementteam van Bouwend Nederland en is werkgever voor de bureauorganisatie, bestaande uit 120 medewerkers.

Los van de uitdagingen waar de bouw- en infrasector momenteel voor staat, krijgen de 4400 leden van Bouwend Nederland de komende jaren ook te maken met grote veranderingen. Fries wil deze uitdagingen en kansen agenderen en richting geven aan de keuzes voor de toekomst. Hij vindt het belangrijk dat leden zich samen met Bouwend Nederland én stakeholders goed voorbereiden op toekomstige ontwikkelingen. Voordat Fries startte bij Bouwend Nederland was hij acht jaar directeur van de Vereniging van Waterbouwers.

Eerder werkte hij in verschillende functies bij VNO-NCW, de KNVB en de Tweede Kamerfractie van de VVD.

Volg Fries op Twitter of bekijk zijn LinkedIn-profiel. Fries is bereikbaar op 06 537 43 315 of via f.heinis@bouwendnederland.nl

 

Joep Rats

Directeur Beleid & Vereniging

Joep Rats is sinds december 2010 verbonden aan Bouwend Nederland als directeur Beleid & Vereniging. 'Topprioriteit voor ons blijft het stabiliseren dan wel vergroten van het bouwvolume. Nederland is nog niet af.' Joep was voorheen onder meer lid van het managementteam van het gezamenlijke beleidsbureau van VNO/NCW en MKB-Nederland. Daarvoor was hij secretaris Economische Zaken van MKB Nederland.

Volg Joep op Twitter of bekijk zijn LinkedIn-profiel. Bel hem op 079 3 252 156 of stuur hem een mail j.rats@bouwendnederland.nl.

 

Harold Geurts

Directeur Bedrijfsvoering & Dienstverlening

Harold Geurts is vanaf september 2015 werkzaam bij Bouwend Nederland en sinds 1 juli 2017 directeur Bedrijfsvoering & Dienstverlening. Hiervoor heeft hij onder andere bij APG en Yacht gewerkt.
Harold heeft als opdracht de vereniging financieel gezond te houden, de individuele dienstverlening naar de leden verder te verbeteren en om projectmatig werken meer te verankeren in de interne organisatie.

Bekijk hier zijn LinkedIn-profiel. Harold is bereikbaar via 079 3 252 208 of h.geurts@bouwendnederland.nl.