Medewerkers aan het woord

Werken bij Bouwend Nederland

Afbeelding Medewerkers aan het woord


'Samenwerken moet je liggen om hier goed te functioneren'

Saïda Sanoussi, verenigingsmanager Regio Randstad Zuid 

In mijn functie als verenigingsmanager binnen de regio Randstad Zuid ben ik verbinder tussen bestuursleden, de Bouwend Nederland bureauorganisatie en onze leden. Ik zorg ervoor dat de landelijke thema’s binnen mijn afdelingen voldoende aandacht krijgen en hoor wat onze leden bezig houdt. Daar baseer ik ons jaarplan op.
Lees meer over de ervaringen van Saïda
    


'Veel mogelijk als het gaat om ontwikkelen'

Ruben Heezen, belangenbehartiger

Ik word altijd al getriggerd door belangenbehartiging. Invloed uitoefenen op de politiek vind ik echt gaaf. En als je in die dynamiek geïnteresseerd bent is Bouwend Nederland de place to be. Ik werk er sinds begin 2017. In mijn eerste functie was ik adviseur markt en overheid voor regio randstad noord. 
Lees meer over de ervaringen van Ruben


'Een interessante combinatie van verdieping en tempo'

José Dohle, manager Bouwend Nederland Academy

Bouwend Nederland en ik kenden elkaar al goed toen ik begin 2019 mijn ja-woord gaf aan de functie van Manager Academy. Tussen 2011 en 2017 werkte ik al bij Bouwend Nederland, destijds in de Regio Randstad Noord, waar ik mij richtte op de samenwerking tussen onderwijs en arbeidsmarkt.
Lees meer over de ervaringen van José
  


'Een professionele en menselijke organisatie'

Wilbert Schellens, regiomanager Bouwend Nederland Regio Oost

Na een paar gesprekken leek Bouwend Nederland mij goed te passen en dat is ook zo gebleken. Het is een professionele en menselijke organisatie, er wordt goed voor de medewerkers gezorgd. Ook dat we werken in een belangrijke maatschappelijke sector is spreekt mij aan.
Lees meer over de ervaringen van Wilbert
     


'Een open cultuur waarin we elkaar goed weten te vinden'

Edgar van Niekerk, programmamanager Energietransitie

Sinds eind 2018 richt ik mij op de praktische uitvoering van meerdere beleidsonderdelen die samenhangen met de energietransitie en met de uitvoeringsagenda van het Klimaatakkoord. Een uitermate boeiende klus als we kijken naar alle maatschappelijke en sectorale uitdagingen waar wij samen met onze leden voor staan.
Lees meer over de ervaringen van Edgar