Adviseur Markt en Overheid

Adviseur Markt en Overheid

Wil jij werken aan de realisatie van de energietransitie en klimaatadaptatie door bouw- en infrabedrijven? Dan hebben wij de volgende, uitdagende stap in jouw carrière. Houd je van netwerken en weet je ketenpartners aan elkaar te verbinden? Word dan onze nieuwe Adviseur Markt en Overheid bij de vakgroep Ondergrondse Netwerken en Grondwaterbeheer.

Dit ga je doen
Je volgt én beïnvloedt beleid van overheden en investeringsplannen van opdrachtgevers (overheden, netbeheerders, energiebedrijven waterbedrijven en telecompartijen). Je bevordert dat die plannen zich vertalen naar werk in onze sector, want onze leden zijn 'makers'. Je zet dus hun expertise in de schijnwerpers bij overheden en opdrachtgevers. Innovatieve samenwerkingsvormen en technologieën stimuleer je in de keten, net als goede condities waaronder bouw- en infrabedrijven kunnen werken.

Hier doe je het voor
Bekijk bijgaande video om een beeld te krijgen van wat onze leden doen.


 

Hoe kan jouw werkweek eruitzien?

  • Het is de eerste maandag van de maand: alle medewerkers van Bouwend Nederland, ook die uit de regio's, zijn in Zoetermeer om informatie, kennis en ervaring uit te wisselen. Leuk en goed om te horen waar iedereen mee bezig is en waar de verbinding ligt. Handig én gezellig om met een paar collega's te kunnen sparren.
  • Dinsdagochtend werk je thuis jouw voorzet voor een strategie 'Klimaatadaptief waterbeheer' uit in PowerPoint/Mentimeter. 's Middags ga je op bedrijfsbezoek bij een lidbedrijf om kennis te maken met de directeur en de KAM-medewerker en om jouw presentatie even goed door te spreken.
  • Woensdag is in het midden van het land een ledenbijeenkomst. De minister heeft net een brief aan de Tweede Kamer verstuurd. Tijdens de bijeenkomst licht je de inhoud van de brief toe en bespreek je wat dat voor onze lidbedrijven betekent en of en hoe we daar in de publiciteit of via de lobby op gaan reageren.
  • Donderdag: er is teamoverleg met je vakgroepcollega's. Je geeft een terugkoppeling van afgelopen week. Een collega raadt je aan de communicatie- en lobbystrategie even af te stemmen met je collega's van Communicatie en de afdeling Beleid. 's Avonds is er een ingelast overleg met andere brancheorganisaties.
  • Vrijdag: hè, fijn, de laatste dag van de week. Je rondt nog wat klussen af, leest een rapport voor de komende week en gaat 's middags nog een rondje hardlopen.

Dit ben jij

  • Je hebt een WO-werk- en denkniveau, door opleiding en/of werkervaring opgedaan.
  • Je hebt affiniteit met de energietransitie en de klimaatadaptatie en met de bouw- en infrasector of het fysiek-ruimtelijke domein. Het liefst heb je enige kennis op het gebied van aanbestedingsmechanismen en (contractuele) samenwerkingsvormen en anders ben je bereid je die kennis op te doen.
  • Je bent sterk in het opbouwen en onderhouden van relaties. Daarbij ben je gericht op het bevorderen van (keten)samenwerking en weet je (keten)partners met elkaar te verbinden, met respect voor hun de taken, rollen en belangen.

We bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een salaris van minimaal €4.207 en maximaal €5.259 bruto per maand op fulltime basis. Daarnaast hebben we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 5%, een moderne pensioenregeling en (op fulltime basis) 35 verlofdagen.

Je krijgt volop de ruimte om je talenten te ontplooien. We investeren in de ontwikkeling van onze collega's. Je kan bijvoorbeeld gebruikmaken van een uitgebreid online trainingsplatform en trainingen volgen wanneer dit jou uitkomt. Je krijgt een duurzaam inzetbaarheidsbudget en deze inzetten voor bijvoorbeeld die sport waar je energie van krijgt of die je altijd al wilde doen. Daarnaast kom je te werken in een professionele organisatie met een sterk netwerk.

Wil je iets vragen of meteen solliciteren?
Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Jan van der Meer (manager vakgroep Ondergrondse Netwerken en Grondwaterbeheer) via 06-51106342. Heb je een vraag over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Sven Ammann via 06-22666068 of stuur een e-mail. Meteen solliciteren? Gebruik dan de sollicitatieknop en upload je cv + motivatiebrief.

Salaris
€4.207 - €5.259
Standplaats
Zoetermeer / Hybride
Contract
Vaste functie
Contactpersoon
Sven Ammann
Vacatures