Afbeelding "Bij een incompanytraining kunnen we zelf cases inbrengen waar de theorie mooi op aansluit”

"Bij een incompanytraining kunnen we zelf cases inbrengen waar de theorie mooi op aansluit"

Lees meer

Trainingen BNL Academy

In verband met de coronamaatregelen zijn alle trainingen tot 1 januari 2021 afgelast. Momenteel werken we hard aan het nieuwe programma met trainingen voor 2021. Deze trainingen zullen digitaal en waar mogelijk fysiek plaatsvinden (onder voorbehoud van de coronamaatregelen). Houd voor de nieuwe trainingen en data de website en de Academy Alert goed in de gaten! Voor vragen zijn we altijd bereikbaar via academy@bouwendnederland.nl.

Trainingen

  • Onderwerp
Onderwerp Veiligheid
  • Onderwerp
  • Onderwerp
Onderwerp Duurzaamheid
  • Onderwerp
  • Onderwerp

 

 

Incompanytraining

BNL Academy biedt verschillende trainingen aan gericht op de bouw- en infrasector. Deze trainingen kunnen ook bij jou op locatie plaatsvinden en daarnaast geheel op maat samengesteld worden.

Wil je graag meer informatie over het organiseren van een incompanytraining op kantoor? Neem dan contact op via academy@bouwendnederland.nl of telefonisch via 079-3252159.

Trainingsdata


 

 

Wil je op de hoogte blijven van ons actuele trainingsaanbod?

Elke twee weken op woensdagochtend versturen we een nieuwsbrief, genaamd de Academy Alert, waarin de verschillende trainingen in jouw specifieke regio uitgelicht worden. Wil je dit graag ontvangen? Meld je dan aan en geef ons je gegevens door.

Meer weten?

Heb je vragen over een training? Of wil je meer weten over de voorwaarden van een incompanytraining? Bel dan naar 079 3 252 159 of mail naar academy@bouwendnederland.nl.

Vraag meer informatie op