Afbeelding "Bij een incompanytraining kunnen we zelf cases inbrengen waar de theorie mooi op aansluit”

"Bij een incompanytraining kunnen we zelf cases inbrengen waar de theorie mooi op aansluit"

Lees meer

Trainingen BNL Academy

In verband met de coronamaatregelen worden alle fysieke trainingen tot 1 maart 2021 geannuleerd of online gegeven. Deelnemers worden hiervan op de hoogte gebracht. Vanaf 1 maart 2021 hopen we weer van start te kunnen gaan. De trainingen zullen, afhankelijk van de coronamaatregelen, waar mogelijk fysiek en in sommige gevallen online plaatsvinden. Houd voor de nieuwe trainingen en data de website en de Academy Alert goed in de gaten!

Trainingen

  • Onderwerp
Onderwerp Veiligheid
  • Onderwerp
  • Onderwerp
Onderwerp Duurzaamheid
  • Onderwerp
  • Onderwerp

 

 

Incompanytraining

BNL Academy biedt verschillende trainingen aan gericht op de bouw- en infrasector. Deze trainingen kunnen ook bij jou op locatie plaatsvinden en daarnaast geheel op maat samengesteld worden.

Wil je graag meer informatie over het organiseren van een incompanytraining op kantoor? Neem dan contact op via academy@bouwendnederland.nl of telefonisch via 079-3252159.

 

 

Wil je op de hoogte blijven van ons actuele trainingsaanbod?

Elke twee weken op woensdagochtend versturen we een nieuwsbrief, genaamd de Academy Alert, waarin de verschillende trainingen in jouw specifieke regio uitgelicht worden. Wil je dit graag ontvangen? Meld je dan aan en geef ons je gegevens door.

Meer weten?

Heb je vragen over een training? Of wil je meer weten over de voorwaarden van een incompanytraining? Bel dan naar 079 3 252 159 of mail naar academy@bouwendnederland.nl.

Vraag meer informatie op