Afbeelding Het nieuwe e-learningplatform is gelanceerd

Het nieuwe e-learningplatform is gelanceerd

Volg onze online trainingen waar en wanneer het je uitkomt

Lees meer

Trainingen BNL Academy

In verband met de coronamaatregelen worden alle fysieke trainingen tot 1 april 2021 geannuleerd of online gegeven. Deelnemers worden hiervan op de hoogte gebracht. Vanaf 1 april 2021 hopen we weer van start te kunnen gaan. De trainingen zullen, afhankelijk van de coronamaatregelen, waar mogelijk fysiek en in sommige gevallen online plaatsvinden. Houd voor de nieuwe trainingen en data de website en de Academy Alert goed in de gaten!

Trainingen

  • Onderwerp
Onderwerp Veiligheid
  • Onderwerp
  • Onderwerp
Onderwerp Duurzaamheid
  • Onderwerp
  • Onderwerp
  • Onderwerp
Onderwerp E-Learning

 

 

Incompanytraining

BNL Academy biedt verschillende trainingen aan gericht op de bouw- en infrasector. Deze trainingen kunnen ook bij jou op locatie plaatsvinden en daarnaast geheel op maat samengesteld worden.

Wil je graag meer informatie over het organiseren van een incompanytraining op kantoor? Neem dan contact op academy@bouwendnederland.nl, of bel naar Sabette van der Klooster, Coördinator Academy via 06 83 52 32 31.

 

 

Wil je op de hoogte blijven van ons actuele trainingsaanbod?

Elke twee weken op woensdagochtend versturen we een nieuwsbrief, genaamd de Academy Alert, waarin de verschillende trainingen in jouw specifieke regio uitgelicht worden. Wil je dit graag ontvangen? Meld je dan aan en geef ons je gegevens door.

Meer weten?

Heb je vragen over een training? Of wil je meer weten over de voorwaarden van een incompanytraining? Bel dan naar 079 3 252 159 of mail naar academy@bouwendnederland.nl.

Vraag meer informatie op