Aanbesteden: Best Value Principes

Leer in één intensieve dag hoe je succesvol aanbesteed met toepassing van expertise, kunde en sterke analyses.

Afbeelding Aanbesteden: Best Value Principes

Wil jij aanbestedingen winnen, waarde bieden aan je opdrachtgever en de principes van onderscheidende aanbestedingen leren? En ben je in je organisatie betrokken of verantwoordelijk voor het maken van offertes? Dan is dit dé training voor jou.

Kies je startmoment

Hier vind je een overzicht met alle beschikbare trainingsdata. Kies de startdatum en locatie die bij je past en meld je direct aan. Is de training vol? Neem dan contact met ons op, we kijken graag mee naar andere mogelijkheden.

Er zijn op dit moment geen trainingen gepland. Op de hoogte blijven van nieuwe trainingsdata? Meld je dan aan voor de Academy Alert!

Aanmelden Academy Alert

Best Value draait om met de juiste (klant) kennis, ervaring en expertise een opdracht succesvol af te kunnen ronden op gebieden als duurzaamheid, projectbeheersing en risicobeheersing. Met een gedegen analyse van de klantvraag en een daarop aansluitend ontwikkelde visie en presentatie kun je je onderscheidend inschrijven en structureel meer aanbestedingen winnen. Oftewel: meer opdrachten met minder offertekosten en hogere marge met minder faalkosten en risico’s! 

Wat leer je?

  • Je visie op gebieden als o.a. duurzaamheid, projectbeheersing en risicomanagement te ontwikkelen.
  • Een omgevingsanalyse op te stellen inclusief stakeholder- en krachtenveldanalyse voor succesvol omgevingsmanagement en stakeholdermanagement.
  • De juiste tenders te selecteren aan de hand van drie checklists.
  • Jouw projectvisie onderscheidend te offreren.
  • Faalkosten te minimaliseren.

Voor wie?

Je bent een commercieel manager, hoofd van een bedrijfsbureau, een tendermanager, een acquisiteur of je voert een andere functie uit waarbij je betrokken bent bij of verantwoordelijk bent voor het maken van offertes.

Voorbereiding

Je ontvangt een korte vragenlijst en de casus ter voorbereiding. Op basis van jouw input stemmen we de details en accenten van de training af.

Programma

In één intensieve dag ga je aan de slag met het analyseren van de klant, met het begrip ‘best value’ op basis van de casus en de vertaling naar projectvisie en prestatiecriteria op gebieden als duurzaamheid en risico- en projectbeheersing. Daarna ga je aan de slag met het winnende plan van aanpak.

Vragen? Stel ze gerust.

Heb je een vraag of wil je meer weten over onze trainingen? Neem dan contact met ons op.

Esther Zeemeijer

Opleidingscoördinator