Ken je algemene voorwaarden

Vergroot in korte tijd je algemene kennis op het gebied van jouw rechten en plichten als aannemer!

Afbeelding Ken je algemene voorwaarden

Heb je veel te maken met de UAV, AVA en/of Covo, maar weet je eigenlijk niet wat nu jouw rechten en plichten zijn? Dan is dit dé training voor jou.

Kies je startmoment

Hier vind je een overzicht met alle beschikbare trainingsdata. Kies de startdatum en locatie die bij je past en meld je direct aan. Is de training vol? Neem dan contact met ons op, we kijken graag mee naar andere mogelijkheden.

Er zijn op dit moment geen trainingen gepland. Op de hoogte blijven van nieuwe trainingsdata? Meld je dan aan voor de Academy Alert!

Aanmelden Academy Alert

In je werk maak je dagelijks gebruik van Covo, AVA en/of UAV. De documenten stuur je altijd mee met jouw offertes, maar ben je wel helemaal op de hoogte van de inhoud hiervan? Met deze training vergroot je in korte tijd je algemene kennis over je rechten en plichten. Onderwerpen zoals meerwerk, oplevering en garantie en aansprakelijkheid komen aan bod.

Wat leer je?

  • De belangrijkste rechten en plichten voor jou als aannemer, zoals die staan omschreven in het Burgerlijk Wetboek.
  • UAV, AVA en Covo aan de hand van veel voorkomende situaties uit de dagelijkse praktijk.
  • Kennis van de laatste wijzigingen en toevoegingen en mogelijke veranderingen door de Wet Kwaliteitsborging.

Voor wie?

Je werkt bij een bouwbedrijf en je bent betrokken bij de contractvorming met opdrachtgevers (op basis van de UAV, AVA en/of Covo). Je gaat de discussies die omtrent dit onderwerpen kunnen ontstaan niet uit de weg en je wilt graag meer weten over je juridische positie.

Programmering

Deze training is interactief. Je gaat veelvuldig aan de slag met alledaagse praktijkvoorbeelden. Neem ook je eigen ervaringen me, zodat je deze kunt delen met de trainer en andere deelnemers.

Vragen? Stel ze gerust.

Heb je een vraag of wil je meer weten over onze trainingen? Neem dan contact met ons op.

Esther Zeemeijer

Opleidingscoördinator