Masterclass Arbeidsrecht

Leer de huidige en toekomstige arbeidsrechtelijke vraagstukken te doorgronden in deze training!

Afbeelding Masterclass Arbeidsrecht

Binnen het arbeidsrecht is de laatste jaren veel veranderd en veel in beweging. Wil je graag als bouw- of infrabedrijf op de hoogte blijven van de nieuwe ontwikkelingen, maar je hebt gewoon niet genoeg tijd om je hierin te verdiepen? Schrijf je dan in voor deze masterclass Arbeidsrecht en krijg antwoord op al je vragen!

Zo is bijvoorbeeld de WWZ ingevoerd en is er een transitievergoeding gekomen. Vervolgens heeft dit tot het fenomeen van slapende dienstverbanden geleid met diverse rechtszaken hierover. Daarbij is er een compensatieregeling transitievergoeding en is de Wet Arbeidsmarkt in Balans ingevoerd, waardoor bijvoorbeeld de ketenregeling wijzigt. Ook zijn er arbeidsrechtelijke bepalingen gewijzigd, wat tot veel vragen leidt over de relatie tussen het arbeidsrecht en het cao-recht.

Bouwend Nederland organiseert een Masterclass Arbeidsrecht waarin je een totaalbeeld krijgt op de hierboven genoemde actuele thema’s. Dit stelt je in staat de huidige en toekomstige arbeidsrechtelijke vraagstukken te kunnen doorgronden en oplossen.

Wat leer je?

  • De basis van het Arbeids- en cao-recht en de samenhang tussen beide.
  • De relevante hoofdlijnen nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans.
  • Alles over de transitievergoeding, slapende dienstverbanden en de compensatieregeling
  • De (on)mogelijkheden op het gebied van ontslag op staande voet.
  • Praktische zaken zoals Wet WIEG en opbouw en opname van vakantiedagen bij ziekte.

Voor wie?

Je bent bijvoorbeeld een bedrijfsjurist, HR-adviseur, P&O-medewerker, (Arbeidsrecht)adviseur, directielid of je oefent een andere functie uit die te maken heeft met het arbeidsrecht.

Programma

Het programma bestaat vooral uit het verbreden van je kennis en inzicht op de actuele arbeidsrechtelijke thema’s. Daarnaast is ruimte voor interactie, waarbij je als deelnemer de mogelijkheid krijgt om je eigen casus/probleemstelling in te brengen.

Prijzen

  • Leden: € 499,00 (excl. btw)
  • Niet-leden: € 749,00 (excl. btw)

Beschikbare trainingsdata

Bekijk het volledige trainingsoverzicht

Meer weten?

Heb je vragen over deze training? Of wil je meer weten over de voorwaarden van een incompanytraining? Bel naar Sabette van der Klooster, Coördinator Academy via 06 83 52 32 31 of mail naar academy@bouwendnederland.nl.

Vraag nu informatie op