Vooraankondiging | Morgen mini-enquête corona, doe mee!

Afbeelding Vooraankondiging | Morgen mini-enquête corona, doe mee!
maandag 23 maart 2020

Morgen - dinsdag 24 maart 2020 - zal Bouwend Nederland een mini-enquête onder de leden uitzetten over de gevolgen van de coronacrisis. Ieder lidbedrijf krijgt één persoonlijke uitnodiging om deel te nemen aan deze enquête. We roepen u dringend op om die vooral in te vullen. Uw input is van essentieel belang voor onze lobby richting landelijke, regionale en lokale overheden. Het invullen duurt ten hoogste 5 minuten en dankzij uw antwoorden hebben we meer slagkracht.

Waarom een mini-enquête?

De coronacrisis roept veel vragen op over de actuele situatie en de vooruitzichten van de sector. Hoe is het beeld voor uw bedrijf? Wat is uw omzetverwachting? Denkt u dat u werktijdverkorting gaat aanvragen? Heeft u al te maken met uitval door ziekte? Verwacht u een beroep te moeten doen op de steunmaatregelen van de overheid? Uw antwoorden leveren waardevolle gegevens op voor uw collegaondernemers en voor ons als brancheorganisatie.

Eerste resultaten donderdag bekend

In de coronaupdate van a.s. donderdag publiceren we de (eerste) resultaten van ons onderzoek. U weet dan meteen hoe u ervoor staat in vergelijking met uw branchegenoten. Bij onze gesprekken in politiek Den Haag zullen we de uitkomsten van de enquête zeker gebruiken. Ze vormen voor ons feitelijke informatie en een stevige onderbouwing van onze argumenten, zodat we onze stem nog helderder kunnen laten klinken.

 

Coronacrisis | Vragen en antwoorden

Op deze pagina vindt u een overzicht van veelgestelde vragen en antwoorden van leden.

Naar themapagina Coronacrisis

Tags

Corona