Bouwend Nederland zet lobby intensief in tijdens coronacrisis

Afbeelding Bouwend Nederland zet lobby intensief in tijdens coronacrisis
woensdag 25 maart 2020

De maatregelen die het kabinet heeft genomen om verdere verspreiding van het coronavirus in te dammen kunnen op de steun van Bouwend Nederland rekenen. Bouwend Nederland wil de effecten van het coronavirus op de bouw- en infrasector zoveel mogelijk verkleinen. Daarom wordt de lobby nu intensief ingezet om de problemen waar onze lidbedrijven op dit moment mee geconfronteerd worden zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen.

Bekijk onze standpunten over corona

Hoe doen we dit precies?

Door de gevolgen van de crisis onder de aandacht te brengen bij bestuur en politiek op alle niveaus, zowel landelijk als in de regio. Daarnaast praten we ook met alle relevante opdrachtgevers. In het kort zet Bouwend Nederland in op continuïteit van werk op korte/middellange en lange termijn en het versterken van de liquiditeitspositie van lidbedrijven. 

Lees meer over de eerste resultaten

Meer praktische informatie over corona?

Bouwend Nederland heeft een themapagina over het coronavirus: www.bouwendnederland.nl/corona. Deze pagina actualiseren we continu met de meest recente informatie. Ook vind je hier handige verwijzingen, bijvoorbeeld naar de website van het RIVMde website van VNO-NCW, en de veelgestelde vragen en antwoorden voor werkgevers op de website van de AWVN.

Richard Massar manager communicatie

Tags

Corona