BBB Masterclass: ben jij klaar voor de rit van je leven?

maandag 15 juni 2020
Afbeelding BBB Masterclass: ben jij klaar voor de rit van je leven?

Ben jij een jonge ambitieuze manager en wil je je voorbereiden op de eindverantwoordelijkheid? Wil je samen met gelijkgezinde professionals uit de hele sector je eigen toekomst vorm geven? Nadenken over het bedrijf en aan de slag met ketensamenwerking? Wil je zien wat er op ons afkomt en samen kijken hoe je daar het best op in kunt spelen? Dan is de BouwBrancheBrede Masterclass iets voor jou.

De BouwBrancheBrede Masterclass is een programma voor mensen uit alle geledingen van bouw en vastgoed die zich willen voorbereiden op eindverantwoordelijkheid. Het is een programma van acht maanden. Met vier stevige modules, intervisies, bedrijfsbezoeken en meer. De rode draad? Jouw eigen praktijk, jouw persoonlijke ontwikkeling, jouw ambities in de keten. De groep bestaat uit maximaal zestien personen. Je beleeft een achtbaanrit als nooit te voren.

Meld je nu aan voor de BBB Masterclass

Bekijk de reviews van ambitieuze bouwers die deze masterclass al gevolgd hebben

Wanneer gaat de masterclass van start?

De BBB Masterclass is een persoonlijk ontwikkelingsprogramma van acht maanden. De ruggengraat wordt gevormd door een viertal tweedaagse modules, telkens van vrijdag 09.00 uur tot zaterdag 13.00 uur. Tussen die modules vinden buiten werktijd kleinere bijeenkomsten plaats in de vorm van intervisies en bedrijfsbezoeken.

  • Module 1: Zelfleiderschap 25 en 26 september 2020
  • Module 2: Samenwerking 20 en 21 november 2020
  • Module 3: De Toekomst van de Bouw 22 en 23 januari 2021
  • Module 4: Innovatie van eigen businessmodellen 19 en 20 maart 2021

Wat kost het?

De BBB Masterclass kost normaal € 7.950. Leden van Bouwend Nederland krijgen daarop een korting van € 2.000 en betalen voor de BBB Masterclass slechts € 5.950 (exclusief btw) per persoon. Dit bedrag is inclusief alle trainingsmodules, overnachtingen, lunch, diner en ontbijt. 

Meld je nu aan voor de BBB Masterclass