Online Marktdag Samen Slimmer op 23 september

Op zoek naar balans in economische ontwikkeling en natuurbeheer

woensdag 23 september 2020

Mona Veld

Secretaresse Regio Randstad Noord
Afbeelding Online Marktdag Samen Slimmer op 23 september

Noord-Holland staat voor complexe opgaven op het gebied van woningbouw, bereikbaarheid, gezondheid, energietransitie en recreatie. Deze opgaven vragen om ingrepen in de ruimte die niet ten koste mogen gaan van de natuur en biodiversiteit. Dit spanningsveld - tussen economische gebiedsontwikkeling en natuurbehoud - staat centraal tijdens Samen Slimmer 2020.

Samen Slimmer is een initiatief van PWN, provincie Noord-Holland, Bouwend Nederland en Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK), allemaal partijen die actief zijn in de fysieke leefomgeving. Dit jaar is Samen Slimmer een online netwerkbijeenkomst, maar met hetzelfde doel als de gebruikelijke fysieke: elkaar inspireren om slim en efficiënt samen te werken aan oplossingen voor alle opgaven waar we voor staan.

Datum: 23 september 2020
Tijd: 15.00 – 16.30 uur
Locatie: online

Programma

Tijdens het interactieve programma praat dagvoorzitter Maarten Bouwhuis met vier bestuurders van PWN, HHNK, Bouwend Nederland en PWN over de uitdagingen waar ze voor staan op het gebied van economie en natuur. Denk aan uitdagingen als stikstof, klimaatadaptatie en bodemdaling. Daarnaast leert bergbeklimster Katja Staartjes hoe een topteam succesvol functioneert. De sprekers zijn Joep Rats (Bouwend Nederland), Gerda Quak (HHNK), Sjakel van Wesemael (PWN) en Edith Brandt (Provincie Noord-Holland)

Aanmelden

Meld je via deze knop aan voor Samen Slimmer. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestigingsmail en een link om op woensdag 23 september van 15.00 uur tot 16.30 uur in te loggen.