• Home
  • Actueel
  • Nieuws
  • Online marktconsultatie Rijksvastgoedbedrijf over revitaliseringsprogramma Defensie

Online marktconsultatie Rijksvastgoedbedrijf over revitaliseringsprogramma Defensie

dinsdag 6 oktober 2020
Afbeelding Online marktconsultatie Rijksvastgoedbedrijf over revitaliseringsprogramma Defensie

Op 9 oktober om 10.30 uur houdt het Rijksvastgoedbedrijf een markconsultatie over over Industrieel, Flexibel en Remontabel bouwen voor het grootschalige Objectgerichte Revitaliseringsprogramma voor het Ministerie van Defensie. In dit grootschalige programma wordt de komende 15-20 jaar ongeveer twee derde  (ca. 4 miljoen m2) van de vastgoedportefeuille van Defensie getransformeerd.

Doel marktconsultatie

Deze marktconsultatie wordt gevoerd in de voorbereidingsfase van het gehele Objectgericht Revitaliseringsprogramma.  Vanwege de doelstellingen en de complexiteiten van een grootschalige revitalisering op kazernes die operationeel blijven tijdens deze periode, wordt gekeken naar Industrieel, Flexibel en Remontabel (IFR) bouwen als bouwmethodiek. Na afloop van deze marktconsultatie zouden Defensie en het RVB graag meer duidelijkheid hebben in hoeverre IFR een bouwmethode is die zal bijdragen aan de doelstellingen van het Revitaliseringsprogramma en waar wij bij latere contractering mogelijk nu al rekening mee moeten houden.

Meedoen?

De marktconsultatie vindt plaats op 9 oktober van 10.30- 12.00 uur (digitaal). Op de website van het Rijksvastgoedbedrijf vind je meer informatie over de achtergrond van de vraagstelling over IFR-bouwen. Meedoen met de marktconsultatie? Meld je hieronder aan.

Meld je hier aan voor de online marktconsultatie van het Rijksvastgoedbedrijf