Nieuwjaarsgroet aan leden afdeling Brabant Mid-West

Ook in 2021 zijn de leden ons stralend middelpunt!

dinsdag 5 januari 2021

Petra Landmeter

Verenigingsmanager Brabant Mid-West
Afbeelding Nieuwjaarsgroet aan leden afdeling Brabant Mid-West

Het bestuur en de verenigingsmanager van afdeling Brabant Mid-West hebben besloten dit jaar een nieuwjaarsgroet te versturen aan haar leden i.p.v. een wens vóór de feestdagen.

Wij hopen dat iedereen fijne feestdagen heeft gehad en wat rustige momenten om de vreemde situatie van het afgelopen jaar te laten bezinken. Het bestuur wenst alle leden een goed en constructief 2021 toe, waarin we elkaar hopelijk weer mogen treffen. 

Achter de nieuwjaarsgroet zit een korte vragenlijst verscholen. Wij hopen dat de leden de vier eenvoudige vragen zoveel mogelijk zullen beantwoorden, zodat wij meer inzicht krijgen op de wensen en behoeften van onze leden. Ook is een link naar de activiteitenkalender van de afdeling voor 2021 te zien. 

Heb je de nieuwjaarsgroet per mail niet ontvangen en wil je ons wel input geven, mail dan a.u.b. naar Petra Landmeter of Afdeling Brabant Mid-West (check misschien eerst even je spambox).

Overigens is de verenigingsmanager Petra Landmeter altijd voor leden bereikbaar, via mail of telefonisch op 06-15557622.