Afdeling Friesland organiseert online sessies digitalisering

woensdag 17 februari 2021

Willemijn Visscher

verenigingsmanager Regio Noord
Afbeelding Afdeling Friesland organiseert online sessies digitalisering

De bouw- en infrasector is constant in beweging en digitalisering speelt daarin een steeds grotere rol: denk aan het industrialiseren van het bouwproces, integraal samenwerken via digitale systemen, visualisaties van een ontwerp, uitvoeren van 3D-scans en analyseren van informatie uit sensortechnologie en Big Data.

Deze ontwikkelingen vragen om een nieuwe kijk op de bouw- en infrasector, op samenwerkingen, processen, methoden en technieken. De mogelijkheden in digitale innovatie zijn immers zo goed als onbeperkt en ontwikkelen razendsnel. De toegevoegde waarde van digitalisering in de bouw is nog veel groter als we dat breder trekken richting de grote opgaven waar we voor staan. Duurzaamheid, circulariteit, industrialisatie en digitalisering horen écht bij elkaar.

Samen met partner Bowinn en de afdeling Friesland organiseert het regiokantoor drie sessies waarin we je graag inspireren en met elkaar het gesprek aangaan rondom het thema digitalisering. Dit alles doen wij vanuit het programma BRAINR: lerend netwerk voor intelligente bouw.

BRAINR biedt een verbindende structuur voor het Noord-Nederlandse mkb gericht op bouw- en infra-innovatie door digitalisering. Het programma BRAINR is ontstaan vanuit BuildinG in samenwerking met Bouwend Nederland en partners.

Drie sessies over digitalisering

Begin de dag goed en neem deel aan de ochtendsessie over digitalisering op:
- dinsdag 9 maart via MS Teams (08.00 - 10.00 uur) voor Bouw Midden en Middelgroot
- donderdag 11 maart via MS Teams (08.00 - 10.00 uur) voor Infra 
- dinsdag 23 maart via MS Teams (08.00 - 10.00 uur) voor Bouw Klein

Aanmelden?

Alle Friese leden hebben op 16 februari 2021 per e-mail een uitnodiging ontvangen. Heb je de uitnodiging gemist? Neem dan contact op met het secretariaat, Annette Korving of bel 06-83178594. Later dit jaar organiseren wij ook een digitaliseringsbijeenkomst voor de Groningse en Drentse leden.