• Home
 • Actueel
 • Nieuws
 • Gevalideerde informatie van leveranciers en onderaannemers met For Suppliers

Gevalideerde informatie van leveranciers en onderaannemers met For Suppliers

Meld je vóór augustus 2021 voor dit ledenvoordeel aan, en betaal géén aansluitkosten (t.w.v. € 599,-).

Afbeelding Gevalideerde informatie van leveranciers en onderaannemers met For Suppliers
vrijdag 21 mei 2021

Onze ledenvoordeelpartner For Suppliers verzamelt en valideert voor je de belangrijke financiële en fiscale gegevens van leveranciers en onderaannemers, waaronder het WKA betaalgedrag, diverse certificeringen, de veiligheidsladder en verzekeringen. Als lid van Bouwend Nederland kun je met korting de gegevens van jouw leveranciers en onderaannemers laten opvragen en raadplegen.

Bouwend Nederland heeft met For Suppliers een ledenvoordeel afgesproken, omdat For Suppliers je tijd en geld kan besparen door inzicht en duidelijkheid te geven over het volgende betreffende je leveranciers en (onder)aannemers:

 1. Zekerheid dat de loonheffingen zijn voldaan, dit in verband met de ketenaansprakelijkheid.
 2. Is de onderaannemer in het bezit van een veiligheidsladder? De veiligheidsladder is per 01-01-2022 verplicht voor aanbestedingen in de bouw.
 3. Voor het eigen VCA certificaat is het verplicht om alle certificaten en gegevens van de onderaannemers in kaart te hebben. Met For Suppliers heb je een gevalideerd overzicht van de laatste certificaten.
 4. Kostenbesparing, For Suppliers geeft inzicht in alle benodigde (up-to-date en gevalideerde) gegevens voor slechts € 10,- per jaar per onderaannemer of leverancier.
 5. Je hoeft zelf geen database meer bij te houden met de gevalideerde gegevens van je leveranciers en onderaannemers.
 6. Je onderaannemers en leveranciers hoeven je niet meer apart van bovenstaande op de hoogte te brengen, dat bespaart hen ook administratief werk. (Voor hen zijn aan de registratie van hun gegevens geen kosten verbonden)
 7. Meld je vóór augustus 2021 voor dit ledenvoordeel aan, en betaal géén aansluitkosten (t.w.v. € 599,-). 
 8. Je kunt voor slechts €92,-ook je eigen premium profiel aanmaken t.b.v. jouw opdrachtgever, zodat je jouw gevalideerde bedrijfsinfo gemakkelijk met (nieuwe) opdrachtgevers kunt delen.

Wie is wie?

For Suppliers is Nederlands grootste database met gevalideerde gegevens van leveranciers en (onder)aannemers voor inkooporganisaties in de bouw en -infrasector. For Suppliers ziet het strategisch belang van kwalitatieve hoogwaardige en betrouwbare gegevens. De organisatie wil alle partijen helpen om beslissingen te baseren op gevalideerde en up-to-date gegevens.

“Het plegen van één telefoontje naar een onderaannemer om gegevens op te vragen, kost je al meer dan wanneer je het via For Suppliers regelt.” - Dennis Mattijssen, algemeen directeur bij For Suppliers.

Meer informatie?

Meer weten over For Suppliers of direct profiteren van de voordelen? Hier vind je meer informatie over het ledenvoordeel.